KVÍZ pro znalce filmové tvorby: Poznejte podle fotek české filmy a seriály

KVÍZ pro znalce filmové tvorby: Poznejte podle fotek české filmy a seriály
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zjistěte, jestli dokážete správně určit, ze kterých československých komedií pocházejí námi vybrané fotografie. Nebude to snadné, ale pokud máte podobné filmy hodně nakoukané a k tomu dobrý postřeh, jistě to zvládnete levou zadní.

Některé československé filmy a seriály jsou natolik povedené, že se na ně člověk může dívat stále znovu a znovu, aniž by ho to někdy omrzelo. Je to zkrátka naše klasika, kterou si rádi připomínáme kdykoli během roku. Televize je ostatně dávají pořád dokola, nejčastěji o Vánocích nebo letních prázdninách. Kdo by se rád neuvelebil na gauči nebo v pohodlném křesle s voňavým cukrovím či lahodným nápojem a nepustil si k tomu právě takový uvolňující, pohodový film?

Na našich legendárních filmech a seriálech je nejlepší to, že u nich můžeme zcela vypnout, domýšlet si nezapomenutelné hlášky nebo možná hledat nějaké drobnosti, kterých jsme si dříve nevšimli. Vždycky se objeví něco, co nás může překvapit dokonce i po všech těch letech strávených s těmito filmy.

Právě takových detailů si obvykle všímáme v našich zábavných kvízech. Pro vás jsme si tentokrát připravili fotokvíz, kde budete určovat, ze kterého filmu nebo seriálu pocházejí námi vybrané scény. Velkou roli tak bude hrát každá maličkost. Ověřte si, jak dobrý máte postřeh.

Doufáme, že jste si při řešení našeho fotokvízu vedli dobře a že jste se u něj hezky pobavili. Jen opravdoví znalci dokážou správně přiřadit všechny fotografie k názvům filmů. Pokud jste chybovali, netrapte se tím. Alespoň jste si ukrátili dlouhou chvíli a osvěžili zapomenuté znalosti.

Zdroj článku:
  • Autorský text