Diskuze

Ve StarDance Tereza Kostková předvedla, že i téměř padesátnice umí být atraktivní. Oblíbená je i jako herečka

Ve StarDance Tereza Kostková předvedla, že i téměř padesátnice umí být atraktivní. Oblíbená je i jako herečka
Na svém webu uvádí: Mám ráda štrúdl, ledovou sprchu a hvězdnou oblohu, nemám ráda rýmu, zabedněnce a odpadky, ráda stojím na břehu moře, nerada stojím ve frontě v supermarketu, líbí se mi, když se druhý usmívá, a nelíbí se mi, když mi metro ujede před nosem.
Zpět na celý článek

Na svém webu uvádí: Mám ráda štrúdl, ledovou sprchu a hvězdnou oblohu, nemám ráda rýmu, zabedněnce a odpadky, ráda stojím na břehu moře, nerada stojím ve frontě v supermarketu, líbí se mi, když se druhý usmívá, a nelíbí se mi, když mi metro ujede před nosem.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Nalezněte poklady, které se ukrývají na Netflixu
11.04.2020

Nalezněte poklady, které se ukrývají na Netflixu

Taky máte ten pocit, že jste viděli už všechny novinky, které se právě nacházejí na Netflixu? Karanténa ještě zdaleka nekončí, ale nápady na nové...

E.T. - Mimozemšťan (1982): Kameraman kultovního sci-fi zemřel na Covid-19
17.04.2020

E.T. - Mimozemšťan (1982): Kameraman kultovního sci-fi zemřel na Covid-19

Hollywoodký kameraman Allen Daviau, který se podílel na vzniku kultovního sci-fi snímku E.T. - Mimozemšťan, ve středu podlehl komplikacím spojeným...

Poklad na Stříbrném jezeře (1962): Nejnavštěvovanější film v československých kinech (TV tip na neděli)
18.07.2020

Poklad na Stříbrném jezeře (1962): Nejnavštěvovanější film v československých kinech (TV tip na neděli)

Film natočený na motivy knihy Karla Maye se natáčel v Jugoslávii. Kdo hrál indiány, a co způsobila úvodní melodie? A hlavně neuvěříte, jaká byla...

Šakalí léta (1993): Divácky nejúspěšnější český film roku. Peněz ale mnoho nevydělal.
30.05.2020

Šakalí léta (1993): Divácky nejúspěšnější český film roku. Peněz ale mnoho nevydělal.

Muzikál Šakalí léta, který režíroval Jan Hřebejk, patří mezi českou filmovou klasiku. Hlášky z filmu zlidověly a nadčasová hudba Ivana Hlase se...

Deník Bridget Jonesové (2001): Renée Zellweger kvůli roli začala kouřit
19.01.2020

Deník Bridget Jonesové (2001): Renée Zellweger kvůli roli začala kouřit

Když byla do hlavní role adaptace úspěšné knihy Deník Bridget Jonesové obsazena americká herečka Renée Zellweger, vznesla se vlna nevole. Možná ani...

Zavzpomínejte na Kevina Sorbo alias legendárního Herkula. Rozjetou hereckou kariéru mu překazily tři mrtvice
01.09.2020

Zavzpomínejte na Kevina Sorbo alias legendárního Herkula. Rozjetou hereckou kariéru mu překazily tři mrtvice

Každý správný příznivce seriálů z 90. let si určitě vzpomene na Herkula, kterému bylo věnováno několik filmů, a právě i celý seriál. Nabízí se ale...

Kolik psů se vystřídalo v roli Komisaře Rexe a jak si natáčení užívali
25.09.2020

Kolik psů se vystřídalo v roli Komisaře Rexe a jak si natáčení užívali

Nejspíš jste zaznamenali, že se ve známém rakouském seriálu Komisař Rex vystřídalo šest Rexových parťáků. Všimli jste si ale, že i psích...

Kmotr II (1974): Tohle jste o natáčení Coppolova filmu nevěděli.
20.06.2020

Kmotr II (1974): Tohle jste o natáčení Coppolova filmu nevěděli.

Dnes večer dávají v televizi skutečný skvost. Pokud jste oněměli úžasem při prvním filmu z prostředí mafiánů, u dvojky nebudete stačit ani dýchat....

Jak šel čas s dnešní oslavenkyní Madonnou? Jako herečka si vysloužila 9 Zlatých malin, ale i Zlatý glóbus
16.08.2020

Jak šel čas s dnešní oslavenkyní Madonnou? Jako herečka si vysloužila 9 Zlatých malin, ale i Zlatý glóbus

Ikona popové hudby, věčná provokatérka, začínající režisérka, producentka, herečka, matka, autorka dětských knih, stoupenkyně židovské kabaly – to...

Prošli nekonečnou Ordinací: Jaké byly osudy herců a jejich postav?
29.07.2020

Prošli nekonečnou Ordinací: Jaké byly osudy herců a jejich postav?

V oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě se vystřídaly už stovky herců. Pojďme si připomenout osudy některých hrdinů a jejich představitelů,...

Diskutujte

Nejnovější diskutované