Kristofer Hivju ze Hry o trůny promluvil o boji s koronavirem. Co vzkázal fanouškům?

Kristofer Hivju ze Hry o trůny promluvil o boji s koronavirem. Co vzkázal fanouškům?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristofer Hivju se zařadil do statistik jako další slavný s diagnózou COVID-19. O své nemoci také otevřeně promluvil na sociálních sítích. Jak celou situaci prožíval?

Zaklínače zastavil koronavirus

Norský herec Kristofer Hivju, kterého fanoušci seriálů znají hlavně ze slavné ságy Hra o trůny, se měl objevit také ve druhé sérii seriálu Witcher (Zaklínač). Natáčení však na jaře dostalo z preventivních důvodů červenou kvůli koronavirové pandemii.

Nedlouho poté Netlix uvedl, že se nakažený člověk skutečně v týmu objevil. Celý štáb tak musel nastoupit do povinné čtrnáctidenní karantény. Filmová studia navíc absolvovala důkladnou dezinfekci. Informace o tom, že nakaženým je herec Kristofer Hivju, se na veřejnosti objevila až později.

Zprávu, že byl pozitivně testován na nový typ koronaviru, uvedl na sociálních sítích sám Kristofer. Nakazil se on i jeho manželka. Slavný herec tak i se svou rodinou musel do povinné izolace. Ve svém příspěvku dále napsal, že izolaci bude dodržovat tak dlouho, dokud bude potřeba.

Kristofer Hivju je další nakaženou celebritou

Zároveň své příznivce ujistil, že se on i jeho blízcí cítí poměrně dobře. Herec trpěl pouze mírnými symptomy onemocnění a projevilo se mu tak pouze nachlazení. Na fanoušky na svém Instagramu také apeloval, aby byli extrémně obezřetní.

A to především s ohledem na ty, pro které by koronavirus mohl znamenat i smrtelnou diagnózu. „Myjte si ruce, dodržujte vzdálenost 1,5 metru od ostatních, buďte v karanténě. Prostě udělejte vše pro to, abyste zabránili šíření viru,“ vzkázal seriálový hrdina nejen svým sledujícím.

Podporu mu na oplátku vyjádřilo několik jeho kolegů ze Hry o trůny, kde herec strávil celkem šest let, například John Bradley West alias Samwell Tarly. Z představitelů obyvatel Západozemí se během chvil strávených na natáčení stali blízcí přátelé, není tak divu, že řada z nich projevila o aktuální stav ryšavého Nora obavu.

Onemocněním COVID-19 si prošel i herec Tom Hanks. Přečtěte si, jaké příznaky sužovaly jej i jeho ženu

Zdroj článku:
  • Autorský text