Seriál Jedna rodina zřejmě přijde o Filipa Blažka. Jeho postava odjíždí na půl roku pryč

Seriál Jedna rodina zřejmě přijde o Filipa Blažka. Jeho postava odjíždí na půl roku pryč
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Filip z Jedné rodiny dostal neodolatelnou nabídku, která by mu vynesla nejen zajímavý typ práce, ale především hromadu lákavých peněz. Přesto jeho manželka Norika není nadšená, musel by totiž odjet na půl roku do zahraničí. Ze seriálu tak zmizí i Filip Blažek. Jestli se vrátí, to je otázka.

Filipův odjezd za prací může ohrozit zavedenou střídavku

Filip Holas (Filip Blažek) dostal nabídku na pohádkově placenou práci v zahraničí, kterou jednoduše nelze odmítnout. Vydělat si 300 000 Kč měsíčně, to je přece splněný sen, po kterém by měla s radostí skočit i jeho manželka Norika (Berenika Kohoutová), toužící už celou věčnost po vlastním dokonalém bydlení. Montování elektrických turbín na severu u Baltu však pro Filipa znamená opustit rodinu alespoň na půl roku. Nechal by tak Noriku samotnou na malého synka Mikeše a zároveň by ohrozil hladký průběh střídavé péče.

V nových dílech Jedné rodiny, které můžete sledovat od 29. srpna každé úterý ve 20:20 na Nově nebo o týden dříve na Voyo, se Filip skutečně vydává na cestu. Diváci se tak právem ptají, zda opouští seriál i jeho představitel a jak se to vlastně se střídavkou vyvine. Petra (Tereza Kostková) totiž bere jeho odjezd jako znamení, že se střídavá péče pozastavuje. Není přece důvod, aby její děti hlídala Norika, jež bude mít nejspíš plné ruce práce s vlastním ročním miminkem, na které bude odteď sama. Podle Filipa ale musí střídavá péče fungovat normálně dál, aby Bob (Pavel Zedníček) nepřišel o možnost vídat vnoučata.

Filip chce, aby střídavka pokračovala i bez něj.
Filip chce, aby střídavka pokračovala i bez něj. | Zdroj: TV Nova

Filip Blažek si natáčení užívá díky báječným kolegům

Herec Filip Blažek v pořadu TV Nova prozradil průběh svého letošního léta a také to, co si vlastně myslí o Jedné rodině a jejím pokračování. „Úplně nevím, jak budeme pokračovat, jak moc náročné to bude. Do toho mám spoustu hraní nejenom se Studiem DVA, ještě kromě toho budu jezdit po hradech a zámcích s pohádkou, takže vůbec nevím, jak to bude. Děti budou jezdit se mnou, hrady a zámky jsou zajímavé, takže to bude určitě kouzelné.“

Filip odjíždí do Německa.
Filip odjíždí do Německa. | Zdroj: TV Nova

Natáčení stále oblíbenějšího rodinného seriálu je pro něj výzvou, ale i zábavou, protože ho práce s kolegy opravdu naplňuje. „Úžasná, perfektní a bude ještě lepší. Je tady skvělá parta, to mě baví nejvíc, že tady jsou skvělí kolegové.“ Někdy je náročné to celé skloubit s ostatními pracemi, které všichni mají, ale samotné natáčení je paráda. Sám Filip Blažek má kolem sebe spoustu lidí, jimž se seriál líbí, a pochopitelně doufá, že to tak zůstane.

Seriál láká i na nové postavy

Ve druhé sérii Jedné rodiny se dále můžete těšit na příchod nových lásek, které by mohly vnést naději do života postav, jimž se v jarní sezóně příliš nedařilo. Linku Kláry Tejkalové (Zuzana Vejvodová) např. ovlivní nový ambiciózní lékař Petr Vodička v podání Cyrila Dobrého, jenž nastoupí v domově pro seniory. Ondřeji „Vagimu“ Vágnerovi (Miroslav Vladyka) pak zasáhne do života dávná láska Anička, kterou si zahraje Sandra Pogodová.

Zdroje článku: