Vzpomínáte na šarmantního vdovce Maxwella z Chůvy k pohledání? Letos ho můžete vidět v nové sérii fantasy seriálu

Vzpomínáte na šarmantního vdovce Maxwella z Chůvy k pohledání? Letos ho můžete vidět v nové sérii fantasy seriálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud jste během devadesátek vlastnili televizi, určitě jste někdy natrefili na velmi oblíbený sitcom Chůva k pohledání. Tam si zahrál hlavní mužskou roli Charles Shaughnessy, který ztvárnil roli bohatého vdovce. Pamatujete si na legendárního krasavce? Víte, jak žije nyní?

Výborný příběh

Celé devadesátky nás provázel seriál Chůva k pohledání, kde se představila v hlavní roli vždy upravená a dokonale vyladěná Fran. I když na ni byla radost pohledět, co rozhodně neuměla, to bylo držet jazyk za zuby. Vtipně komentovala vše kolem a sitcom byl založený především na jejím komediálním umu. Rozhodně by se ale nedostala tam, kam se dostala, nebýt Maxwella. Právě k tomuto bohatému vdovci a otci tří dětí se jako podomní obchodnice s kosmetikou Fran dostala. A on právě hledal chůvu pro své děti. Co to vyzkoušet? A námět na super příběh je na světě!

Všichni jim fandili

Prostořeká Fran a šarmantní Maxwell se do sebe nakonec zamilovali a konala se velkolepá svatba. Kromě tří dětí, které Fran vyvdala, se jim později narodila i dvojčata. Z obyčejné holky se tak stala paní Sheffieldová, manželka anglického gentlemana a máma od početné rodiny. Seriál jsme všichni hltali po celé devadesátky, a když skončil, netrvalo dlouho, a oblíbená dvojice se zase ukázala v jiném televizním projektu.

Znovu na scéně

V roce 2005 se znovu představila Fran a jejího exmanžela Teda si zde zahrál opět Charles Shaughnessy. Seriál byl tentokráte nazván Living With Fran. Když tento projekt po roce skončil, Charles dál pokračoval v seriálové tvorbě a zahrál si spoustu hostujících rolí v různých projektech. Mimo jiné se objevil například v seriálu Hannah Montana, Mentalista, nebo Šílenci z Manhattanu.

Charismatický herec se během letošního roku objeví v seriálu V zajetí kouzel. Věnuje se také dabingu – svůj hlas propůjčil například rybičce Denise v seriálu Stanley. Rodák z Londýna se tedy rozhodně nenudí.