Herecké hvězdy z minulosti, které přitahovaly ženy k obrazovkám svaly, kníry, chlupatým hrudníkem nebo smutným výrazem

Herecké hvězdy z minulosti, které přitahovaly ženy k obrazovkám svaly, kníry, chlupatým hrudníkem nebo smutným výrazem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bylo jedno, zda seriál měl kulturní hodnotu a napínavý či zábavný děj. Ke sledovanosti stačil okouzlující hlavní hrdina, který odpovídal trendům doby. Kromě přitažlivého vzhledu musel mít také několik oblíbených vlastností: odvahu, smysl pro humor, zálibu v ženách či touhu po dobrodružství.

Tom Selleck

Z dnešního pohledu by seriál Magnum rozhodně neměl takovou popularitu jako v roce 1980, kdy vtrhl na zahraniční televizní obrazovky a posléze i k nám. Soukromý detektiv v podání Toma Sellecka se proháněl v rudém Ferrari, škádlil se se svým domácím a užíval si života. Byl samozřejmě fyzicky velice zdatný, protože byl původně u mariňáků. Často ukazoval chlupatý hrudník a o jeho kníru se ženám i zdálo.

Tom Selleck samozřejmě patří mezi uznávané herce a objevil se i v dramatických rolích, ale ke slávě mu určitě pomohla jeho seriálová postava Thomas Sullivan Magnum III., který se v 33 letech rozhodl, že v Navy Seal a Námořní vyšetřovací službě v Pearl Harboru je nuda a odletěl hledat dobrodružství na Havaj. Na jeho knírek vzniklo několik balad, a dokonce i libreto.

David Hasselhoff

S téměř 1,1 miliardou diváků je podle Guinessovy knihy rekordů Pobřežní hlídka nejsledovanějším seriálem na světě, a k tomu ještě všech dob. Není proto divu, že David Hasselhoff vstupoval ženám do snů. Atletická postava, bronzové opálení a pronikavý pohled byly typickým poznávacím znamením kladného seriálového hrdiny Mitche Buchannona. Když se seriál vysílal v podvečerních hodinách, ženy odkládaly žehličky, přestaly hlídat večeři na plotně a kochaly se fešákem v rudých plavkách, jak běží zachraňovat tonoucího se turistu.

Seriál měl 11 sérií a točil se přes 12 let. Postupem času se měnilo i herecké obsazení, protože běhat roky v plavkách po pláži obklopené zvědavými fanoušky nejde vydržet dlouho. Ani Mitch to nevydržel takovou dobu, ale právě ty první série, kde byl v životní formě, patří k těm nejoblíbenějším.

Lorenzo Lamas

Herec, který za sebou nemá až tak hvězdnou kariéru na mezinárodním poli, se přece jen v jedné roli dokázal proslavit. Řeč je o seriálu Odpadlík, kde se hlavní hrdina trefil do vkusu těch divaček, které mají rádi motorkáře, drsné chlapíky, kteří nemají z ničeho strach.

Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík.

Reno Raines (Vince Black) je bývalý policista, který utíká před zákonem a snaží se očistit své jméno. Používá jméno Vince Black, aby tak skryl svou pravou identitu a pomáhá přátelům chytat zločince za odměnu. Nosí dlouhé vlasy a ovládá bojové umění. 

Rob Stewart

Herce tohoto jména si možná ani nevybavíte. Jde o Kanaďana, který je kromě herce i hypnotizér. V okamžiku, kdy se zmíní jeho jméno Nick Slaughter, nejspíš už si vzpomenete na detektiva, který nosil barevné košile a odhaloval hruď. Seriál sice neměl moc dobrou úroveň, některé epizody si dokonce napsal a režíroval samotný hlavní hrdina, ale i tak se poměrně hodně proslavil.

Dnes se sice bývalí nadšenci seriálu diví, jak se na něj mohli dívat, ale v době, kdy Nick zlobil svou kolegyni Silvii Girard, se na příběhy dívaly nejen ženy přitahované nezbedným Kanaďanem.

Luke Perry

Jako Dylan McKay zazářil ve slavném seriálu Beverly Hills 90210. Byl dospělejší než jeho přátelé, stále zachmuřený, s puncem rebela. Každá dívka, co seriál sledovala, by chtěla Dylana, přestože největším kladným hrdinou byl Brandon Walsh.

Dylan byl mužný, tajemný a zatraceně přitažlivý. Bez něj by seriál rozhodně nebyl tak slavný, přestože měl více hlavních postav.  Ani v pozdějších letech se neztratil a do svých 52 let, než zemřel, stihl natočit řadu filmů a seriálů.

Zdroj článku:
  • Autorský text