Drbárna ze ZOO: Jen jedno ze čtyř velkých zklamání se obrátí v dobrý konec

Drbárna ze ZOO: Jen jedno ze čtyř velkých zklamání se obrátí v dobrý konec
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Narušení těžce vybudované důvěry, znechucení z lidské záludnosti, špatný plán a rozpačitý začátek vztahu s nedorozuměním. Hrdinové našeho příběhu asi vstávali špatnou nohou.

Snad jen Sylva Machyánová si pochvaluje, že se na ni konečně usmálo štěstí. Biologický otec Fandy jí dal nabídku, aby si své těhotenství mohla vychutnat. Nemusí už chodit do práce a on jí bude výplatu dávat sám. Chce, aby jeho první vnouče mělo naprostý komfort už měsíce před narozením. Sylva tak po letech, kdy musela šetřit, aby vůbec nakrmila děti, prožívá období, kdy má kolem sebe lidi, kteří se o ni starají. Fanda sice není žádná výhra, ale třeba vlivem otcovství konečně dospěje.

Ošklivá hádka Viky s Petrem

Tak takovou situaci si Viky nedokázala ani představit. Když slíbila kamarádce, že jí udělá přednášku ve škole ohledně návrhářství, musela dát Petříka na hlídání k Petrovi. Původně měla v plánu zapojit chůvu Jeřábkovou, ta však neměla čas.

Petr slíbil, že se o syna postará, protože má volný den. To se za pár hodin změnilo, když musel odjet do Brna kvůli práci. Petříka nechal u Ester. Ta slíbila, že se o něj postará. Viky z toho nadšená nebyla, sám Petr říkal, že není dobrou matkou, ale šlo jen o pár hodin, tak souhlasila.

Po návratu našla syna spícího a zdánlivě spokojeného. Teprve když stále spal a spal, začala být Viky nesvá. Nakonec, jak se ukázalo, Ester se o Petříka starat nechtěla, a tak ho uspala velkou dávkou sirupu proti kašli.

Viky si šla postěžovat za Petrem, ale tam narazila. Petr samozřejmě věřil tomu, co mu se slzami v očích řekla Ester, když si na Viky stěžovala, že místo vděčnosti obdržela jen kritiku.

Křehké přátelství, které se tak začalo tvořit mezi oběma rodinami, bylo náhle pryč. Petr trval na tom, aby se Viky Ester omluvila. Viky zase chtěla slyšet omluvu od Ester a když se jí nedočkala, doma si poplakala. Filip ji sice utěšil, ale nakonec byl rád, že se nad jejím vztahem s Petrem stahují mráčky. Nahlas to však neřekl.

Marek v baru
Marek v baru | Zdroj: FTV Prima

Kamil má na Marka spadeno

Když už se konečně Marek nechal přesvědčit o tom, že přestavbu baru zvládne, zase se o slovo přihlásil Kamil. Nejen, že chodí neustále Marka obtěžovat do stávajícího baru a posílá na něj všechny možné kontroly, ale hned jak se Marek zmínil, že si připravuje nový bar, tak zavětřil. A protože má zřejmě neomezené miliony, které mu starý Ovčík jen tak dal na rozhazování, Kamil se dohodl s majitelem domu, kde chce Marek podnikat, že dům odkoupí.

Charlie a modrý notes

Po velkém plánování, jako by šlo o mezinárodní špionáž, se konečně Charlie mohl v klidu vloupat k Ovčíkům a sebrat z trezoru legendární notes, kde má mít Kamil tolik osobních věcí, že by ho dostaly do vězení na doživotí.

Jaké však bylo u Charlieho překvapení, když slavnostně notes otevřel a nenašel v něm vůbec nic z toho, co čekal. Poskok, který dal Charliemu informaci o zápisníku, si z něj nejspíš na popud Kamila vystřelil.

Velká love story na obzoru

Julie a mladý průvodce Jarda si zašli večer posedět. Alkohol udělal své a jindy zakřiknutá Julie se pěkně odvázala. Moc si z večera nepamatovala, ale finále se jí s Jardou moc líbilo.

Teprve druhý den zjistila, že rande nezůstalo bez povšimnutí a celá ZOO už ví, že si s Jardou pěkně užila. Jenže když alkohol vyprchal, Julie opět ztratila sebedůvěru a vztah s mladším kolegou kategoricky odmítla.

Do jejího urovnávání myšlenek se vložila Sid, která vyměnila profesi soukromého detektiva za koučku v oblasti milostných vztahů, a tak dotlačila Julii k večernímu rande. Tam Jarda nedorazil a zklamaná Julie chtěla utéct před celým světem.

Sid, která sype rady všeho druhu z rukávu, se opět do věci vložila, a tak nakonec přece jen Jarda dostal šanci, aby mohl svou nepřítomnost na rande smysluplně vysvětlit. Napřed si Julii udobřil polibkem a přípravna v ZOO byla svědkem vášnivého milování. Konečně se tam kromě krájení mrkve událo něco smysluplného.

Zdroje článku: