Drbárna ze ZOO: V předposlední epizodě před letní pauzou Petr zasype Viky romantickými vzpomínkami

Drbárna ze ZOO: V předposlední epizodě před letní pauzou Petr zasype Viky romantickými vzpomínkami
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sylva chystá pro Frantu oslavu narozenin, ale vypadá to, že si ji ten ňouma ani neužije. Několik lidí mu během jednoho dne naznačilo, že v poslední době přibral. Fanda sice připomínky spolupracovníků odrážel, ale to jen do doby, než si stoupl na váhu a zjistil, že mu rodinný život prospívá.

Viky si všímá, že se Petr po ní dívá tak, jak by neměl, a už si toho všimla i Ester. Není to příjemné ani pro jednu z nich. Zatímco Filip ví, že je Petr bez šancí, Ester už si tak jistá není a jejich vztahu to neprospívá. Viky se to snažila Petrovi naznačit, ale nebylo to nic platné. Dokonce se už nechala i zapřít, aby s ním nemusela být. Jenže další den si Petr dal tu práci a počkal si, až bude Viky doma sama, a opět přišel s pohledem svůdníka a začal básnit, jak se mu vybavují samé krásné vzpomínky na dobu, když spolu byli.

To už Viky naštvalo. Petrovi tak vmetla do tváře, že ona žádné hezké vzpomínky nemá. Připomněla mu, že ji pobláznil, odvezl do ciziny a tam ji v nejcitlivějším obdobím života opustil kvůli jiné ženě. Také mu řekla, že jediná hezká věc z jejich vztahu je syn a jenom kvůli němu se snaží chovat slušně, aby ho nepřipravila o otce.

Tady už je tedy jasno a Filip se rozhodně konkurence nemusí obávat.

Láska kvete i jinde

Julie přes neustálé obavy o to, že se dostane do řečí a že se jí budou všichni smát, konečně pochopila, že Jarda to s ní myslí opravdu vážně.  On nechápal, proč chce Julie vztah tajit. A ona nakonec konečně hodila opatrnost za hlavu a přestala se s novou láskou schovávat.

Amorovy šípy létaly i u Charlieho v bytě. Kvůli špatně pochopenému telefonátu, který Dominika zaslechla, si myslela, že už se jí Charlie chce zbavit a začala si hledat jiné bydlení. Tvářila se patřičně otráveně, takže Charliemu neušlo, že se něco děje. Netušil, kde je problém.

Dusná atmosféra v bytě hodně bavila Ilonku, která jen trochu škodolibě sledovala, jak okolo sebe ti dva krouží. Nakonec to Dominika nevydržela a naznačila, že slyšela Charlieho mluvit o tom, že s ní nemůže bydlet. Tomu chvíli trvalo, než pochopil, co vlastně Dominika zaslechla, a začalo velké udobřování a vyznání lásky.

A to ještě Dominika nevěděla, že se blíží dobrá zpráva a otec jí opravdu vrací otěže rodinného podnikání.

Jediný pár, který odolává přívalům lásky, se honí zase za kriminální kauzou kolem nelegálního prodeje hadů. Adam a Sid zase všechno vyřešili.

Zdroje článku: