Drbárna ze ZOO: Petr si v opilosti nedával pozor na jazyk a pravda byla venku

Drbárna ze ZOO: Petr si v opilosti nedával pozor na jazyk a pravda byla venku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Petr se přesvědčil o tom, že na rčení „ve víně je pravda“ přece jen asi něco bude. Když šel na setkání s kamarádem, Ester už tušila, v jaké kondici se vrátí, a prchla k rodičům. Děti našly útočiště u Viky a tam také viděly svého otce v hodně povznesené náladě.

Petr přišel k Viky a kromě přiznání, že udělal životní chybu, když ji vyměnil za Ester, se s ní chtěl sbližovat. Ben a Sofie jen tiše přihlíželi. I děti by rády měly doma místo Ester Viky. Jenže ta Petrovo vyznání moc neocenila a byla ráda, když ho dostala z bytu.

Ještě příští ráno byla na Petra naštvaná a svěřila se Filipovi, který měl noční focení a přišel až po půlnoci. Ten si chtěl hned jít s Petrem poměřit síly, ale Viky ho zadržela. I přes Petrovu omluvu zůstala ve vzduchu viset podivná pachuť jeho opilecké upřímnosti.

Sid a děda odhalí nelegální obchod s hady

Děda se zbavil nebezpečí, které mu hrozilo od dcery, ale Adam jen bezmocně pozoroval, jak jeho jediný příbuzný, kterého má rád, chátrá. Děda si najednou uvědomil, že je starý, odkázaný na cizí pomoc a zbytečný.

Teprve když Břéťa přinesl do ZOO zabaveného hada bez patřičných dokladů a děda si všiml, že je pokousaný, tak trochu ožil. Po krátkém pátrání Sid s Adamem našli nelegální obchodníky a starý pán byl rád, že mohl být užitečný.

Dominika ve vězení

Marek se zkusil sejít s Ovčíkovou, aby ji přesvědčil, že je dobrý nájemce a nikdy se s placením nájemného neopozdil, ale naštvaná Kamilova matka jeho argumenty neuznala. Její prioritou je, aby pokračovala v práci Kamila.

Dominika to zkusila jinak, když pochopila, že se s pomstychtivou macechou nedá mluvit. Vydala se za otcem do věznice, aby mu připomněla, že jeho žena nemá moc talent na vedení rodinných firem. Ovčík však nejevil příliš velký zájem, aby si dceru vyslechl. O to překvapenější byla Dominika, když jÍ zavolal a informoval ji o tom, že si celou věc rozmyslel a právník už pracuje na tom, aby se opět ujala vedení rodinných firem.

To by bylo i pro Marka, který stále netuší, co by měl po odchodu z baru dělat, dobrou zprávou.

Albert a jeho plány

O své budoucnosti začíná mít jasno Albert, který pochopil, že potřebuje v životě změnu. Přestože mu práce v místní ZOO jde překvapivě dobře, v osobním životě už to taková sláva není.

Na večeři s matkou ji překvapí novinkou o změně, kterou chystá. Z místní ZOO chce pryč a zkusil se přihlásit na uvolněné místo ředitele v drážďanské ZOO. Kdyby to vyšlo, ani na chvíli by neváhal.

Zdroje článku: