Drbárna ze ZOO: Marek se raduje předčasně, Ovčíková zatopí úplně všem

Drbárna ze ZOO: Marek se raduje předčasně, Ovčíková zatopí úplně všem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam stále hlídá dědu před svou tetou Ditou, která je ochotná udělat prakticky cokoliv, aby se o dědictví po matce nemusela se svým nalezeným otcem dělit. Jeho děda je vůči jejím plánům trochu bezbranný.

Sid si samozřejmě na Ditu stěžuje v babinci v ZOO a překvapivě zjišťuje, že chování Dity ostatní nevidí tak kriticky jako ona. Kolegyně jí dají jasně najevo, že to vidí z pohledu dobře zabezpečené ženy z bohaté rodiny, ale Dita a spousta jiných lidí takové štěstí nemají. Morálně sice nejedná správně, ale její snaha je v očích kolegyň pochopitelná.

Také dostává dobrou radu, že by se děda dědictví měl vzdát a všichni by měli klid. Dita sice nepochodila u soudu se zbavením svéprávnosti, ale nahlásila na policii, že je její otec týraný. A v takovém případě by nejspíš dědu čekal ústavní pobyt kvůli bezpečí. Není jasné, jak dlouho by trvalo prokázat, že děda týraný není.

Sid se později s nápadem ohledně dědictví svěřuje Adamovi a jeho první reakce je, že takovým lidem se přece nemůže ustupovat. Později se mu to však rozleží, protože je mu jasné, že Dita je na boj připravená mnohem lépe než on a děda.

Albert není podle Tamary připravený na další vztah

Těžkou hlavu má i Albert, který zjišťuje, že čas všechny rány nezahojí. Dochází mu, že udělal chybu, když nechtěl, aby Kristýna odešla. Vypadá to, že ona už se přes rozchod dávno přenesla, a on ji nemůže vyhnat z hlavy. To mu ovlivňuje život jak v pracovní, tak i v osobní rovině. Čerstvý vztah, který si začal budovat s Tamarou, skončil dříve, než začal. Tamara si nemohla nevšimnout, že Albert je pořád ve vztahu ke Kristýně stále na stejném místě, a i přes snahu se mu nepodařilo ji dostatečně přesvědčit o tom, aby to s ním zkusila. Tamara jednoduše nechce být ta druhá.

Ovčíková je jako tornádo

Marek se bláhově domníval, že s Kamilem za mřížemi mu skončilo trápení s vypovězením smlouvy na provozování baru. Dominika, která předpokládala, že nebude nijak složité se vrátit do vedení firmy, mu slíbila výpověď z nájmu zrušit.

Jenže Kamil svá práva předal matce a ta se rozhodla, že se vedení ujme a pomstí se každému, kdo jejímu synáčkovi ublížil. Chce také respektovat vše, co Kamil během svého krátkého vedení zavedl.

Dominika má smůlu a poslední naději vkládala do otce, za kterým chtěla zajít do věznice. Jenže ten dostal zrovna zákaz návštěv. Pokud se k němu Kamil nebo jeho matka dostanou dříve než ona, asi moc šancí na úspěch nemá.

Břéťa je hodně pobavený z toho, jak Dominika najednou otočila a tváří se jako slušná holka, přitom nedávno byla snad ještě horší než Kamil. Bere to tak, že své poslání v této věci splnil, Kamila dostal za mříže. Pomáhat Dominice dostat se k rodinnému majetku nechce.

Láska s Dominikou dělá divy a Ilonka už je z toho věčného flirtování mezi ní a Charliem trochu nešťastná. Možná se víc bavila, když stáli proti sobě.

Zdroje článku: