Demolition Man: Chystá se pokračování kultovního akčňáku

Demolition Man: Chystá se pokračování kultovního akčňáku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Všichni příznivci klasiky mezi akčňáky – Demolition Mana, se mohou zaradovat. Vypadá to, že se zanedlouho dočkáme pokračování oblíbeného bijáku ze začátku devadesátek.

Sly Stallone v jednom kole

Herec známý z nesmrtelných filmových trháků, jako je Rambo a Rocky, se nesmazatelně vepsal do filmových dějin i díky zprvu nenápadnému filmu. Demolition Man byl sice u kritiků přijímán velmi vlažně, diváci jej ale milovali.

Sylvester Stallone se již od 70. let nezastavil a točí jeden film za druhým. I když je v jednom kole, a na letošní rok jsou naplánovány 3 premiéry filmů, v nichž se objeví, kývl na další spolupráci. Demolition Man se vrátí!

Jeden z nejlépe placených hollywoodských herců se na svém Instagramovém účtu svěřil s tím, že pracuje na pokračování Demolition Mana se studiem Warner Bros.

Na podrobnosti si ještě musíme počkat

Na další podrobnosti spolupráce, podobně jako na oznámení případné premiéry, si ještě budeme muset nějakou dobu počkat. Jedno je však jisté – dvojka bude! Příběh poldy, co byl zmražen a oživen ve vzdálené budoucnosti, se tak dočká dalšího pokračování.

Zatím nebyly uvedeny podrobnější informace, a tak pokud jste napnutí jako struna, kdy se dvojka objeví, zřejmě se více dočtete při sledování Stalloneho Instagramu.