Bill Murray oslaví sedmdesátku. Takhle vypadá "krotitel duchů" dnes

Bill Murray oslaví sedmdesátku. Takhle vypadá "krotitel duchů" dnes
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
21. září se legendární americký komik původem z Illinois dočká kulatých narozenin. Zahrál si ve snímku Krotitelé duchů, ale po nějakou dobu uváděl i legendární pořad Saturday Night Live. Jak dnes žije a vypadá dabér Garfielda?

V Tootsie oslovil diváky svou schopností improvizovat

Kultovní filmový hit, který posbíral celou řadu Zlatých glóbů a přinesl také jednoho Oscara, proslavil zejména Dustina Hoffmana. Ten se v něm představil jako neúspěšný herec v roli úspěšné herečky. A tento komediální skvost svou proslulou schopností improvizace vyšperkoval i Bill Murray. V roce 1982 se zde představil v roli spolubydlícího. Režisér Sydney Pollack nemohl být spokojenější.

Krotitelé duchů jsou jeho nejznámějším filmem

V New Yorku se začínají objevovat hejna malých zelených duchů, strašidla i paranormální jevy. Zachránit obyvatele velkého jablka můžou pouze tři nezaměstnaní parapsychologové. Ti se promění v soudržný tým lovců duchů. Bill a jeho parta se dokonale vyřádili s pastmi na slizké duchy, ektoplazmovými kanóny a kultovním bourákem s typickou značkou přeškrtnutého ducha.

Je otec šesti dětí, sám pochází z početné rodiny

Proslulý americký komik se narodil před 70 lety jako páté z devíti dětí. I on sám má početnou rodinu – je dokonce otcem šesti dětí! Z prvního manželství s Margaret Mickey Kelley má dvě děti a z druhého vztahu se ženou, se kterou je dodnes, vznikli čtyři potomci. Se svou druhou manželkou, Jennifer Buttler, se seznámil při natáčení snímku Na Hromnice o den více, kde působila jako kostymérka.

Bill je stále aktivní herec, letos se objevuje v televizním seriálu The Now, loni se představil ve snímcích Mrtví neumírají a Zombieland: Rána jistoty. Příští rok se můžeme těšit na akční komedii Krotitelé duchů: Odkaz, kde se objeví i Sigourney Weaver a Dan Aykroyd.