Anežka Rusevová z Ulice slaví dnes narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?

Anežka Rusevová z Ulice slaví dnes narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Anežka Rusevová, kterou diváci znají z Ulice jako Vendulu, slaví 21. září narozeniny. K oslavám má přitom více důvodů než jen přibývající věk. V poslední době se herečce totiž podařilo shodit 20 kilo. Celá proměněná teď září na televizních obrazovkách a my jí k narozeninám i k nové postavě gratulujeme!

Z uťápnuté Vendulky je krásná a sebevědomá žena

Ne nadarmo se říká, že mateřství dodá ženám na sebevědomí. Platí to i v případě Venduly z Ulice, ze které po porodu Elišky vyzařuje sebevědomí větší než kdy dřív. Samozřejmě v tomto případě je to hrané, protože sama herečka Anežka Rusevová je bezdětná a energii na rozdávání měla vždycky. Akorát teď jí to díky shozeným kilogramům ještě navíc nebezpečně sluší. Diváci se na Vendulu určitě nemohou vynadívat.

Z přebytku energie už tolik nadšená není Anička, která začíná mít pocit, že je Venduly všude plno. Do práce naskočila mnohem dříve, než bylo v plánu, a dokonale zpřetrhala klid a pracovní uspořádání, které si Anča v bistru nastavila. Po mateřské hodlá dělat věci jinak. Má pocit, že je poměrně nedávno rozjeté bistro zastaralé a potřebuje změnu. Ze změn není nadšený ani Kaštan, který kvůli nim málem přišel o svou oblíbenou šunkovou bagetu se sýrem. 

Když Vendula do Ulice přišla, byla bez chlapa a těsně po rozchodu s floutkem Máriem. Lidé v Ulici ji navíc podezřívali z toho, že si dělá zálusk na Lumíra.

Nikoho by totiž ani ve snu nenapadlo, že je Vendula Lumírovou dcerou. Vendula však našla odvahu ke všemu se přiznat. Díky tomu získala tátu, babičku a bistro. Kromě toho si našla Pavla, se kterým se vzala a mají spolu dceru Elišku.

Díky bistru je Vendula svou vlastní paní 

Ze začátku Vendula obsluhovala v pekárně, své podnikatelské vlohy však v sobě nezapřela, a proto jí Lumír odkázal svůj podnik. Ten přeměnila na bistro a kvůli padouchovi Mastnému dokonce jednu dobu hrozilo, že o něj přijde. Pak Mastného napadla Ája, protože ji vydíral. Lumír využil příležitosti a Mastného si nahrál, jak se k činu vydírání přiznává.

Také při této příležitosti zlikvidoval směnku, díky které málem bistro propadlo do rukou Mastného. A nevadí mu ani nedaleká hospoda, které se původně s Vendulou obávali. Zatímco hospoda se zaměřuje na svou běžnou nabídku, Vendula nabízí polévky, bagety, saláty a pomazánky, které lidem v Ulici chutnají. 

Teď už jen stačí, aby se Vendula ve svém vlastním podniku snesla s Aničkou, se kterou mají dost protichůdné názory. Podnik však patří Vendule, a proto má pocit, že může mít své poslední slovo. Také však moc ráda dá na doporučení své babičky, která jí poradila, aby si zaměstnance, jakým je Anička, radši předcházela. Nikoho zodpovědnějšího totiž nemá šanci sehnat. 

Dnes oslaví své 36. narozeniny.

Zdroj článku:
  • Autorský text