Diskuze

30 případů majora Zemana: Příběh z roku 1953, Vrah se skrývá v poli, vrací Honzu mezi staré známé

30 případů majora Zemana: Příběh z roku 1953, Vrah se skrývá v poli, vrací Honzu mezi staré známé
Desátá epizoda seriálu uzavírá první sérii příběhů, na kterou budou navazovat další dvě. Honza asi nemá v Praze do čeho „píchnout“, a tak se vydává do známého kraje, aby prošetřil udání hajného, který tvrdí, že v kraji bují kriminalita a nikdo s tím nic nedělá.
Zpět na celý článek

Desátá epizoda seriálu uzavírá první sérii příběhů, na kterou budou navazovat další dvě. Honza asi nemá v Praze do čeho „píchnout“, a tak se vydává do známého kraje, aby prošetřil udání hajného, který tvrdí, že v kraji bují kriminalita a nikdo s tím nic nedělá.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Netflix nadělí svým divákům dárek už v listopadu. Konečně přichází závěrečná série seriálu Koruna
14.11.2023

Netflix nadělí svým divákům dárek už v listopadu. Konečně přichází závěrečná série seriálu Koruna

V roce 2020 tvůrci oblíbeného seriálu o britské královské rodině tvrdili, že pátá sezóna bude tou poslední. Nakonec bylo všechno jinak. Už při...

Doktor Martin: Úspěšný seriál, nebo slátanina, která se britskému originálu ani vzdáleně nepřibližuje
26.01.2024

Doktor Martin: Úspěšný seriál, nebo slátanina, která se britskému originálu ani vzdáleně nepřibližuje

Druhý Jaroslav Dietl, který by chrlil seriály jako na běžícím pásu, se ještě nenarodil a divácky oblíbených scenáristů u nás moc není. Navíc v...

Příští týden v Ulici: Karlino tajné flirtování, Hermanova žádost o ruku a kyberšikana Magdy
06.01.2024

Příští týden v Ulici: Karlino tajné flirtování, Hermanova žádost o ruku a kyberšikana Magdy

Nový rok začal teprve před týdnem, ale mnozí hrdinové z Ulice už nabyli dojmu, že to pro ně nebude úspěšné období. Věru potrápí, že před ní má...

Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?
24.11.2023

Kvíz: Věta "Maminka mi vždycky před koupáním sundává bačkůrky." zazněla ve filmu Brácha za všechny peníze? Ano, nebo ne?

„Marečku, podejte mi pero!“ nebo „Švagrová, nedojel jsem, trošičku jsem štrejchnul o barák.". Filmové klasiky jsou neodmyslitelně spjaty i s...

KVÍZ: Zavzpomínejte s námi na seriál z fotbalového prostředí Okresní přebor
08.12.2023

KVÍZ: Zavzpomínejte s námi na seriál z fotbalového prostředí Okresní přebor

Seriál Okresní přebor v letošním roce oslavil již 13 let od své premiéry. Lidé si jej oblíbili natolik, že je pravidelně reprízován. Jak moc dobře...

Klícka: Hodinka zábavy se Stellou Zázvorkovou a její trochu živější rodinkou
03.11.2023

Klícka: Hodinka zábavy se Stellou Zázvorkovou a její trochu živější rodinkou

Televizní inscenace z roku 1971 s humorem a nadsázkou divákům naservírovala trampoty jedné velké rodiny v malém bytě. Bytová krize byla u filmařů...

Drbárna ze ZOO: Tereza se chystá prchnout do světa a Adam už plánuje, jak bude řídit kamion
15.02.2024

Drbárna ze ZOO: Tereza se chystá prchnout do světa a Adam už plánuje, jak bude řídit kamion

Sid už je z Adama celá nesvá. Teď přišel s tím, že až ho Albert vyhodí, půjde řídit kamion, aby ho nikdo nešikanoval a měl svůj klid. Sid nakonec i...

Tento kvíz vám napoví, jak dobře znáte filmy Marie Poledňákové
08.02.2024

Tento kvíz vám napoví, jak dobře znáte filmy Marie Poledňákové

U těchto rodinných filmů, jejichž režisérkou a často i scénáristkou byla Marie Poledňáková, nebudete mít nouzi o chvíle, kdy se zasmějete. „Na mě...

Big Brother: Přehlídka podivných spolubydlících, kteří se hašteří celé dny ve vile, se blíží
18.10.2023

Big Brother: Přehlídka podivných spolubydlících, kteří se hašteří celé dny ve vile, se blíží

Už v polovině listopadu se ukáže, zda bude tento ročník úspěšnější než pokus z roku 2005, kdy se musela TV Nova smířit s tím, že konkurenční...

Kontroverzní seriál 30 případů majora Zemana už nemá mnoho přeživších herců, tak proč si je nepřipomenout
30.12.2023

Kontroverzní seriál 30 případů majora Zemana už nemá mnoho přeživších herců, tak proč si je nepřipomenout

Jeden z nejkontroverznějších seriálů vznikl na zakázku s cílem oslavit 30. výročí osvobození Československa a vznik Sboru národní bezpečnosti....