Katherine Heigl: Zajímavosti ze života dětské modelky, herečky, matky tří dětí a kritizované celebrity

Katherine Heigl: Zajímavosti ze života dětské modelky, herečky, matky tří dětí a kritizované celebrity
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Katherine Heigl, která oslavila 24.11. 42 let, se do záře reflektorů dostala díky své tetě, která pořídila několik pěkných fotek, když bylo její neteři 9 let. Chtěla tak propagovat produkt na vlasy, který sama vynalezla.

Potom ji napadlo pár fotek rozeslat modelingovým agenturám a za pár týdnů už měla Katherine podepsanou svou první smlouvu. Od reklam pro časopisy se rychle dostala do televize a její tvář začala být hodně známá.

První zkušenosti v komedii i v akčňáku

V roce 1992 si zahrála ve filmu Této noci a zjistila, že je herectví mnohem zajímavější než modeling. Už dva roky poté se ukázala v hlavní roli po boku Géralda Depardie jako zlobivá puberťačka ve francouzské komedii Můj táta hrdina, kde nahradila původně plánovanou herečku Alici Silverstone, která roli odmítla. Hezkého děvčete, které mělo v té době 14 let si všimli i další filmaři a hned další rok už hrála po boku tehdy populárního Stevena Segala ve snímku Přepadení 2: Temné území.

Potom přišel rok 1999 a v Roswellu se začali pohybovat 4 ufouni. Nebyly to zelené příšerky, ale čtveřice teenagerů. Seriál Roswell určený hlavně mladé generaci měl i poutavý příběh a příjemnou hudbu a když měl být po první sérii ukončen, diváci si vyprosili další dvě série. V seriálu se Keatherine sblížila se svým hereckým kolegou Jasonem Begrem a vztah jim vydržel dva roky.

Z Katherine se už stala známá seriálová herečka a když se rozjížděl další seriálový projekt Chirurgové, tentokrát z lékařského prostředí, neměla hezká herečka problém získat jednu z hlavních rolí. Přestože seriál běží dodnes, Katherine se nechal ze závazků uvolnit, protože měla velké problémy s hlavní produkční. Těžko odhadnout, kde byla pravda, herečka se podle produkce chovala nevhodně, povýšeně a jako největší hvězda. A tak Izzi, jedna z nejoblíbenějších postav, ze seriálu zmizela. Herečka i přesto za roli získala 2x nominaci na Zlatý glóbus.

Vysněný rodinný život

V roce 2007 se Katherine vdala za zpěváka Joshe Kelleyho, a protože oba toužili po velké rodině a dítě stále nepřicházelo, adoptovali dvě děvčata. Když už manželé ve vlastního potomka nedoufali, v 38. letech herečka porodila syna.

Nejen děti jsou velkou hereččinou láskou. Na ranči v Utahu má slušnou sbírku zvířat, od koček přes kozy a osly až po koně. Založila také nadaci, která podporuje adopci psů.

Pokud jde o hereckou kariéru, populární herečka by si ještě někdy ráda zahrála s Gerardem Butlerem, kterého považuje za herce, který svojí mužností připomíná slavné hvězdy ze „zlaté hollywoodské éry“. Za svůj herecký vzor považuje Sandru Bulock.