ZOO: Karel pochopí, proč jeho milenka nenechala dceru u babičky

ZOO: Karel pochopí, proč jeho milenka nenechala dceru u babičky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karel se pomalu přizpůsobuje životu bez Marie a s dítětem. Uvažuje o testech DNA, ale především stále přemýšlí o tom, proč mu matka Stázky zakázala kontaktovat babičku děvčete. Běla se snaží něco s manželstvím své dcery udělat, ale Marie i Karel jen vzdychají a žádné schůdné řešení nemají.

Běla vytrvale navštěvuje jak domácnost Karla, tak Marii v práci. Dceři má za zlé, že utekla z vlastního domova, ale Marie ji vysvětluje, že to bylo hlavně proto, že nechtěla, aby to dítě, které za nic nemůže, bylo bez střechy nad hlavou.

Běla tlačí Karla k tomu, aby se dítěte zbavil a přehrál ho k té tajemné babičce. Věří, že když zmizí připomínka Karlova selhání, bude mít větší šanci si svou ženu získat zpět. A když o tom Karel uvažuje, dává ji za pravdu.

Jenže vůbec netuší, kde babičku hledat, a tak začíná pátrat, až konečně najde tu pravou ženu, a dokonce se s ní domluví, že si malou vnučku na čas vezme k sobě. Že to bude tak snadné, ani nečekal.

Také se konečně odhodlal k tomu testu otcovství a nechal si od Stázky kartáč plný jejích vlasů. Naštěstí jedna z jeho bývalých studentek dělá v laboratoři, kde mu test může udělat bez zdlouhavého čekání.

Karel dostal od záhadné babičky adresu, a tak se vydal s holčičkou na cestu. Když dorazili na místo a viděl luxusní rezidenci, věřil, že všechno dobře dopadne. Jenže po chvíli k němu přistoupila žena, která se mu představila jako babička děvčete a řekla mu, že bydlí za rohem. Chtěla si ho napřed omrknout, jestli není podvodník, proto mu dala jinou adresu.

Regina Rázlová jako Běla v seriálu ZOO, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

To už Karel zpozorněl a potom už se nestačil divit. Babička obývala neudržovaný dům, kde byly dvě místnosti, měla podivného přítele a jediné, co ji zajímalo, kolik ji Karel bude dávat na dítě peněz. Když potom začala s tím, že chce také přídavky, Karlovi došlo, proč Lenka nechtěla dítě u své matky nechat a raději zvolila jeho.

I přesto, že by se mu ulevilo, kdyby se péče o děvče zbavil, neměl to srdce u takových lidí holčičku nechat. Ať už je to jeho dcera nebo není, to si nezaslouží.

Běla z jeho chování moc radost neměla a hned to běžela ještě zatepla říct Marii. Ta ani z Karlova jednání nebyla překvapená. Na to je moc zodpovědný, aby se chtěl dítěte zbavit za každou cenu. Běla si také všimla, že Marie už má období největšího vzteku za sebou a možná její manželství není ještě definitivně ztracené.

Karel věděl, že udělal dobrou volbu. A také už ví, že je to opravdu jeho dcera, přestože o tom párkrát zapochyboval. Ale výsledek testu byl jasný. Od milenky to nebyla žádná past.

Zdroje článku: