Zlatá labuť: Nad obchoďákem krouží čáp, ale Evě asi v seriálu miminko nenadělí

Zlatá labuť: Nad obchoďákem krouží čáp, ale Evě asi v seriálu miminko nenadělí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V posledních dnech se radostnou novinkou pochlubila jedna z oblíbených hereček Beáta Kaňoková. Na sociálních sítích už lidé žertují, zda to má s Gruberem nebo s Martinem. Tajnůstkářská Beata se sice těhotenstvím pochlubila kolegyním na natáčení, ale jinak se jí podařilo bříško úspěšně skrývat.

Beáta (34) je z druhého potomka nadšená, žádné těhotenské problémy neměla, a kromě únavy si očekávání druhého potomka užívá. Věří, že u druhého dítěte to bude trochu snadnější, když už ví, do čeho jde. S přítelem Tomášem Kotasem se dohodli, že si i pohlaví dítěte nechají jako překvapení a zatím i s malou dcerou Juditkou vybírají jména. Ani v tom ještě nemají úplně jasno a hledají nějaké originální jméno. Jasno mají jen v tom, že nebudou dávat jméno po tatínkovi, pokud to bude kluk, přestože malá Juditka by si to přála.

Jak herečka uvedla, ještě v listopadu bude aktivní v divadle, takže lze předpokládat, že v seriálu ještě nějakou dobu bude.

Samozřejmě se hned začalo spekulovat, zda scenáristé její těhotenství nějak použijí i v seriálu, jako to například u konkurenční Primy tvůrci udělali s Evou Burešovou, která točila i s přiznaným bříškem a měla velice krátkou pauzu v natáčení. Scénář tak trochu Beátě těhotenství předpověděl a v době, kdy natáčela záběry, kdy má strach, že s Gruberem otěhotněla, už byla těhotná, aniž by o tom věděla. Nakonec však malého seriálového Grubera porodí jeho žena.

Beáta pro reportérku TV Nova uvedla, že její postavu v seriálu těhotenství nečeká a bude prožívat celou řadu nepříjemných událostí, spojených se vztahy a s obchodním domem. Dá se tedy předpokládat, že Eva se na čas ztratí v ději, možná jako následek nějaké nepříjemné události.

Všichni se samozřejmě budou těšit na její návrat, protože jde o jednu z nejsympatičtějších postav, která je velice dobře napsaná a má své přednosti i slabosti. Snad si tedy Beáta neplánuje dlouhou mateřskou dovolenou a tvůrce nenapadne, že by ji nechali zemřít. Je totiž jasné, že někoho v seriálu potká špatný osud a Bouchner to nejspíš nebude.

Možná na čas její místo převezme nová seriálová postava, která je zatím utajená, ale měla by se objevit v ději už začátkem prosince, takže už natáčí.

Zdroje článku: