Vydrží vztah Františka a Báry další odloučení?

Vydrží vztah Františka a Báry další odloučení?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hned po tom, co se Bára s Frantou ještě ve společném bytě s Janou Rytířovou sblížili, čekalo je odloučení, protože Bára odjela do Belgie studovat fotografování. Ve skutečnosti se herečka Eliška Hanušová připravovala na porod a mateřské povinnosti. Jelikož měl Franta sám hodně práce a do toho studoval, vztah na dálku se jim podařilo překonat. Teď je však čeká další odloučení. 

Skyler přišla s velkolepou nabídkou

Takhle si plány na léto Bára určitě nemalovala. Plánovala pracovat a volné chvíle sdílet s Frantou. Ostatně po tom, co se vrátila z Belgie a ustála tlak svých rodičů, měla v plánu vztahu s Frantou vše vynahradit. Jenže to ještě netušila, že jí cestu zkříží ambiciózní Skyler, která se na nějakou dobu vrátila do Česka, aby dohlédla na svůj projekt. V rámci něj nabídla práci i Frantovi a měla práci i pro Báru, ta ji však s díky odmítla. Pak se s ní Skyler chtěla sejít, aby Báře pověděla o plánech na léto.

A tak se Bára dozvěděla, že Skyler vyšlo turné po Evropě a že s sebou bere i Frantu a Chrise. Potom dodala, že Bára samozřejmě může jet s nimi, protože jí cestu a veškeré náklady jednoduše zaplatí. Jedinou podmínkou by bylo být sem tam k dispozici Chrisovi, na kterého Skyler opět nebude mít čas. 

„Franta i Skyler byli z nápadu celí pryč, ale Bára jejich radost ani trochu nesdílela.“

Začalo to společnou rodinnou fotkou... Skončí to návratem Franty a Skyler k sobě? 

Skyler minulost moc neřeší. Řídí se heslem „co bylo, to bylo”. Proto se necítí ani trochu provinile ohledně toho, co Frantovi udělala. A k Bářině frustraci na to zapomíná i Franta, který je poslední dobou se Skyler jedna ruka. Nejenže mu Skyler pořád volá, nýbrž ho chce na celé prázdniny jen a jen pro sebe. Když je tehdy v kavárně fotila dohromady s Chrisem, měla tušit, že Skyler přinese mnohem větší komplikace, než se na první pohled zdálo. Ostatně o tom, že je jako velká voda, se jí Franta zmínil. A proto je namístě otázka: Vydrží vztah Františka a Báry další odloučení? 

Zdroj článku:
  • Autorský text