Antonio Banderas oslavil 60. Čemu se dnes věnuje herec, který právě bojuje s koronavirem?

Antonio Banderas oslavil 60. Čemu se dnes věnuje herec, který právě bojuje s koronavirem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Slavný herec, který se nesmazatelně vryl do paměti všech diváků jako Desperado nebo tajemný Zorro, oslavil šedesátku. Co dnes dělá a jaký má u něj nemoc průběh?

Slavný Španěl se vydal do Hollywoodu

Antonio Banderas se narodil před 60 lety na jihu Španělska. Poté, co mu kvůli zranění nevyšlo stát se fotbalistou, se rozhodl pro studium herectví. Již po absolvování herecké školy v rodné Málaze se přesunul do Madridu, kde hrál v prestižním Národním divadle. Poté se objevil v pěti snímcích slavného španělského režiséra Pedra Almodóvara. Na šťastné vlně se svezl až do Hollywoodu, kde si hned střihl roli ve slavném snímku Philadelphia.

Nezapomenutelné devadesátky

Antonia Banderase si vybavíme především z devadesátkových trháků, kde si zahrál vyložené klaďase a partnery nádherných žen. Jako Desperado se představil spolu se Salmou Hayek, davy šílely. Později ve filmu Zorro: Tajemná tvář okouzloval Catherinu Zeta-Jones. Sice nikdy nedosáhl na Oscara, ale objevoval se ve filmech, které lidé milovali. Stejně jako příběh o Evitě, kterou ztvárnila Madonna. Písně You Must Love Me nebo Don´t Cry For Me, Argentina, se staly hitem, stejně jako slavný film.

Po infarktu se dal na cvičení a divadlo

Před dvěma lety prodělal Antonio Banderas infarkt a sám říká, že je to jedna z nejlepších věcí, co se mu mohla stát. Pochopil křehkost života, a namísto hromadění peněz se dal na prkna, která znamenají svět. Hollywood částečně vyměnil za divadlo. Na svých sociálních sítích se chlubí nejen mladší partnerkou, ale také tím, jak často cvičí a udržuje se ve formě.

Známý herec nedávno sdílel informaci o tom, že se nakazil čínským virem. Nemoc má podle jeho slov u něj naštěstí mírný průběh. Během letošního a příštího roku bude mít premiéru několik filmů, ve kterých se Banderas objeví. Mimo jiné i jeho režijní počin, thriller Solo.

Všechno nejlepší, Antonio!