Výměna manželek: Dohra epizody, kdy pedantská Vendy v domácnosti Zuzany uklízela její použité hygienické potřeby

Výměna manželek: Dohra epizody, kdy pedantská Vendy v domácnosti Zuzany uklízela její použité hygienické potřeby
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Někdy to vypadá, že bonusy k epizodám pořadu Výměna manželek vypovídají mnohem více o situaci v rodinách během samotné výměny než sestříhaný příběh, který televize divákům naservíruje.

Naštěstí nám stránky Novy občas dopřejí autentické reakce účastníků reality show, kteří s odstupem času zavzpomínají na dva týdny pobytu v jiné domácnosti, která často není úplně přátelská. Tak tomu bylo i v případě, kdy se výměny zúčastnila Vendy, která je zvyklá doma vládnout pevnou rukou. V lesbickém páru má hlavní slovo. Její partnerce Nikole to tak vyhovuje, přestože z posedlosti své partnerky pro absolutní pořádek moc nadšená není.

Zuzana, co má doma něco za pračkou, zdroj: TV Nova

Uplynul nějaký čas, Vendy si zkrátila své dlouhé zrzavé vlasy a promluvila na kameru, stejně jako její partnerka Nikola, která vypadá pořád stejně. Ta na kameru pro TV Nova uvedla, že si z reality show nic neodnesla. Ze začátku to v rodině s náhradnicí Zuzanou vypadalo dobře, ale po pár dnech se Zuzana propadla do beznaděje a v tomto stavu vydržela až do osmého dne, než výměnu ukončila. Podle Nikoly to bylo dobře, protože její nová partnerka celé dny jen seděla a zapomněla i na osobní hygienu, což už bylo evidentní.

Vendy v bonusovém materiálu uvedla, že se trošku nad svou posedlostí čistotou zamyslela a už tolik svou partnerku nešikanuje. O Petrovi, se kterým sdílela domácnost osm dní tvrdí, že funguje v pohodě. Přijde z práce, pomáhá doma a dokončuje stavbu domu. Jako na nejhorší momenty Vendy zavzpomínala na úklid, kdy našla třeba odpadkový koš plný použitých vložek anebo uklízela za pračkou schované použité tampóny. Vendy to označila za nechutné a uvedla, že raději bude za pedantku než za špindíru.

Vendy a Nikola byly po shlédnutí epizody zklamané. Pořad podle nich vůbec nevystihl zásadní momenty výměny. Zuzana podle nich vůbec nefunguje v domácnosti jako pevný bod. V reality show po pár dnech už vůbec o nic neměla zájem, nestarala se o dítě, o sebe, ani o domácnost.

Nikola si zpětně uvědomila, že měla být na Zuzanu tvrdší a chtít po ní, aby fungovala.

Vendy také uvedla, že ve vyměněné domácnosti bylo i hodně lahví od alkoholu, a i její náhradní manžel přišel domů opilý, což kamery ignorovaly. Jinak o Petrovi smýšlela dobře a ocenila, že jí umožnil vést domácnost podle svých představ. Byl vstřícný a tolerantní a Vendy se snažila, aby si po práci odpočinul.

Na druhou stranu jsou Vendy a Nikola rády, že druhá rodina bydlí daleko a už se nemusí setkat.

A slovo z druhé strany

Zuzana by už nikdy do takového experimentu nešla. Psychicky to nezvládala a podle ní to byla Nikola, kdo přestal komunikovat. Po výměně se Zuzana dozvěděla, že Vendy uvedla o Nikole, že nemá ráda silnější lidi. Zuzana z toho okamžitě usoudila, že Nikola vysílala nepřátelské vlny, které ona podvědomě pochopila, a proto se chovala tak, jak se chovala. Překvapivě však rodinu Vendy a Nikoly pochválila. Líbila se jí i péče o jejich syna.

Zdroje článku: