Zábavný videokvíz prověří, jak dobře znáte české filmy

Zábavný videokvíz prověří, jak dobře znáte české filmy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V horkých letních dnech se člověku skoro ani nechce vycházet, pokud nemá na zahradě bazén nebo jinou možnost příjemného osvěžení. Proto je lepší zůstat doma a najít si nějakou nenáročnou činnost pro odreagování. Tehdy přichází na řadu náš videokvíz.

Proč si nedopřát trochu zaslouženého oddechu u zajímavého videokvízu, který zároveň prověří a obohatí vaše znalosti české filmové tvorby a mnohdy legendárních hlášek? Výhodu budou mít fanoušci českých snímků, jimž nechybí postřeh a schopnost pohotové reakce. Tentokrát totiž nestačí poznat pouze zápletku, správně přiřadit jména postav nebo odhadnout, kde se děj odehrává. Velkou roli bude hrát i to, jak dobrý máte zrak a zda se dokážete dostatečně soustředit. Každý detail může mít velký význam, každá drobnost rozhodne o tom, zda pak dokážete úspěšně odpovědět na některé naše záludné otázky. Jste připraveni? Pusťte se do toho.

Nejdříve si pusťte video a soustřeďte se na všechny detaily.

Nyní se pusťte do kvízu:

Podařilo se vám získat plný počet bodů a zodpovědět všechno správně? Gratulujeme, vaše znalosti oblíbených českých filmů jsou záviděníhodné a váš postřeh zrovna tak. V případě jedné či dvou chyb nemusíte smutnit, pořád máte velmi dobrý přehled. A pokud snad těch nezdarů bylo více, můžete to brát jako příležitost k tomu, abyste se znovu na nějaký film podívali a připomněli si ho.

Zdroj článku:
  • Autorský text