V seriálu ZOO je David Gránský nenáviděným Albertem, v soukromí se rozplývá nad synem

V seriálu ZOO je David Gránský nenáviděným Albertem, v soukromí se rozplývá nad synem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Málokdo dnes ví, že David toužil být původně zpěvákem. A možná k tomu měl i předpoklady. Jenže nakonec bylo všechno jinak. Věřil, že účast v talentové soutěži X-Faktor mu s kariérou zpěváka pomůže, ale slávy si moc neužil a brzy se na něj zapomnělo, přestože se probojoval až do finále.

Zkusil se tedy přihlásit na konzervatoř, kam se dostal na první pokus. Herectví se mu líbilo od dětství, a tak nakonec kariéra zpěváka ustoupila do pozadí a soustředil se na herectví. Se seriálem se seznámil malou roličkou ve výpravném seriálu Vyprávěj, kde si zahrál spolužáka Rosťu Janouška. Za čas už si v seriálu Gympl s (r)učením omezením získal větší prostor a cesta k seriálům se pro něj otevřela.

Ta poslední role v ZOO je trochu nevděčná, protože se starostou Bavorem tvoří Albert nejnenáviděnější dvojici. Přestože má Albert i chvilky, kdy ukáže náznak slušnosti a lidskosti, většinu času všem lidem kolem sebe škodí a pokud si Poláková myslí, že ho před špatným vlivem otce dokázala ochránit, tak je hodně naivní.

David Gránský si však roli užívá a čím je temnější, tím se mu lépe hraje. Nezůstává jen u seriálů, ale věnuje se i dabingu a moderování. Nakonec se mu podařilo uplatnit se i se zpěvem a příležitostně se objevuje i v muzikálech. V současnosti je třeba v muzikálovém představení Tarzan, kde vystupuje i Robert Urban, se kterým se donedávna potkával v seriálu ZOO.

Nakonec je rád, že se z něj nestal úspěšný zpěvák, který by byl věčně někde na koncertech. Doma má totiž několikaměsíční poklad, a tak se synovi Mateovi může věnovat. Rodina je podle herce jeho prioritou. Manželce Nikol se narodil syn loni v červenci a protivný Albert je tak v soukromý hrdým otcem, který už vzal syna i na dovolenou a koncem roku spolu s rodinkou odletěli do Říma.

David se svěřil CNN iPrima, že prožívá po příchodu syna nejkrásnější období v životě a má svého potomka plnou hlavu, takže o něm pořád mluví.

Vytvořilo se mi v životě slabé a křehké místo, a kdyby do něj někdo zadloubal, tak budu asi hodně zlý. Takže to je teď moje slabina – ten malý. Ale zároveň si nemyslím, že bych nějak fotrovatěl. Jenom prožívám to hezké období jako každý z nás a je potřeba trávit s dětmi co nejvíc času, pokud to jen jde,

dodal.

Kdo by to byl řekl, že má darebák Albert tak citlivou duši. Má štěstí, že je jeho syn tak maličký a nevidí tak „tátu při práci“.

Zdroje článku: