Středeční trampoty s láskou v Ulici: Iva jen o chlup unikne pokušení a Michal si hraje na netýkavku

Středeční trampoty s láskou v Ulici: Iva jen o chlup unikne pokušení a Michal si hraje na netýkavku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Stačilo málo a z Vítka se mohl stát další paroháč v Ulici. Naštěstí Iva dostala v poslední chvíli rozum a dala Duškovi košem. Není ale všem dnům konec a ambiciozní právník se možná hned tak nevzdá. Michal naproti tomu už nemá žádné ambice. Hon na Žofku rovnou vzdává, ale třeba mu Bára pomůže.

Tichá voda břehy mele. Domácí puťka Iva se umí odvázat

Nakonec to bude Jitka, kdo jako první zvedne kotvy při společném večírku s Robertem, zatímco madam Klímová touží tančit a hulákat až do božího rána. Coolna ale bohužel zavírá, stejně jako ostatní podobné podniky v okolí, a na diskotéku se Robertovi dvakrát nechce. Navrhne proto Ivě, aby si zašli k němu. Ta nadšeně souhlasí, než jí čerstvý noční vzduch okysličí mozek, takže vzápětí pochopí, k jak riskantnímu kroku se právě chystá.

V poslední chvíli ucukne a raději zamíří domů. Dorazí tam jen chvíli před vlastním manželem, který ji následujícího dne zahrne omluvami a krásnou kyticí v domnění, že ji – unavenou z práce – necitlivě probudil uprostřed noci. Po celou středu bude Vítek vděčně opěvovat vzácné pochopení své ženy a prohlašovat se za nejšťastnějšího muže na světě. Kdyby jen tušil, čeho se dokonalá Iva málem dopustila! Výčitky svědomí se přes ni převalí jako mohutná vlna, přitom vlastně nic neprovedla – zatím.

Dušek se za ní během dne zastaví v salonu, aby se za včerejšek omluvil. Byl to jakýsi zkrat, chvilkový úlet, kvůli němuž by rozhodně nechtěl zničit jejich přátelství. Iva ho ujistí, že je šťastně vdaná a nehodlá na tom nic měnit. Přesto je jí Roberta líto. Uvědomuje si, jak skvělý je to chlap. Zahnout Vítkovi se ale v žádném případě nechystá, ani v nejmenším ji to neláká. Ne, nikdy…

Kaštana neposlouchej, Míšo, důvěřuj sestře

Michal si vezme Kaštanovy svérázné rady k srdci a začne Žofku okázale ignorovat. Když se ho zeptá, jestli půjdou společně do školy, odmítne ji, jen aby to nevypadalo, že za ní pořád běhá jako pejsek. Bára nestačí koukat, co je to proboha za chování. Vždyť takhle si dívka bude myslet, že o ni ztratil zájem! Míč je na jeho straně hřiště, měl by se alespoň trochu snažit. Doporučí bráchovi, aby Žofce urychleně napsal zprávu a zeptal se, jak se jí dařilo na brigádě v bistru. Snad se tím prolomí ledy.

Mário by si mohl ženu udržet doma druhým potomkem

Mário smutní, jeho šťastné a bezstarostné dny jsou tytam. Dcerka mu roste a rozčiluje se pokaždé, když pro ni do školky přijde o něco dřív a přeruší jí zábavu s kamarádkami. Ája je zase pracovně v jednom kole a dělá starostovi, co mu na očích vidí. Prakticky pořád mluví jen o něm a podřizuje mu vše ostatní.

Mária tak přepadne nepříjemný pocit, že už ho jeho milované holky nepotřebují. O tom, co by měl dělat, se poradí s nejpovolanější a nejzkušenější osobou v dosahu, babičkou Nyklovou. Ta mu naservíruje snadné řešení – pořídit si druhé dítě, ale ještě předtím si Áju konečně vzít. Svatbu plánují celou věčnost, ale kvůli nedostatku rodinných úspor skutek zatím utek. Babiččin nápad se jeví jako zaručený recept na úspěch. Jen aby ho Ája neprokoukla.

Bude se Mário řídit babiččinou radou?
Bude se Mário řídit babiččinou radou? | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text