Zítra v Ulici: Věrka bude opět strkat nos do synových záležitostí a Nyklovic táboření konečně začne

Zítra v Ulici: Věrka bude opět strkat nos do synových záležitostí a Nyklovic táboření konečně začne
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věra nesnáší, když je ponechána v nevědomosti, a nemíní se smířit s nedostatkem informací. V úterý vyrazí do Coolny, odhodlaná zjistit toho o Kryštofově přítelkyni co nejvíc. Mezitím se Lumír s přáteli balí a vyráží na cestu plnou dobrodružství, piva, pečených buřtíků a chlapské pospolitosti.

Detektiv Věra Marečková zase slídí

Setkání se Sylvou je jako hlavolam, který Věrce nedá spát. Neustále spekuluje, co je ta osoba vlastně zač a jaké s ní má Kryštof úmysly. Vždyť ještě ani není rozvedený! Podle Luboše je zbytečné se podobnými otázkami zabývat, protože ať už je mezi těmi dvěma cokoli, staří Marečkovi to nijak neovlivní. Udělají lépe, když se budou soustředit na balení věcí, protože se koneckonců chystají s Vojtou na výlet do Kostelce a pak do Kutné Hory po zámcích, hradech a zříceninách.

Kluky zřejmě baví Věrku zlobit.
Kluky zřejmě baví Věrku zlobit. | Zdroj: TV Nova

Pod záminkou povyprávět Tonymu o výletních plánech zamíří Věrka do Coolny, ale nebyla by to ona, aby se nepokusila z adoptivního syna vytáhnout podrobnosti o Kryštofově známosti. Bohužel, Tony o Sylvě skoro nic neví. Kryštof zůstává, co se ženských týče, otravně tajemný. Správně tuší, že je lepší neprozrazovat matce detaily. Takže když vzápětí sám dorazí do baru, nenechá se zviklat a nic jí neřekne. Věrka má ale neodbytný pocit, že synovy vztahy se jí týkají a že má právo o nich vědět vše.

Kryštofova nová známost Karlu rozhodí

Nečekané zjevení atraktivní Sylvy proberou v úterý také Dominika s Karlou. Ať už z toho vzejde vážný vztah nebo jen chvilková známost, Kryštof tím neomylně dokazuje, že s Karlou už nepočítá. Nanejvýš pouze jako s mámou jejich synků.

Karla, které to s manželem v poslední době vlastně docela klapalo, doufala, že by se mohli usmířit a že by to nakonec nemuselo dojít až k rozvodu. Teď ale bude z nových okolností úplně mimo, dokonce tak, že si ani nenabije mobil a nezareaguje na Kryštofovy telefonáty. Pořádně ho tím vyděsí a vzbudí podezření, že se stalo něco špatného. Nebývá u ní totiž zvykem, aby nezvedala telefon.

Zálesácká výprava bez bab zahájena

Před odjezdem do lesa uspořádá Lumír organizační schůzi s Pavlem a Máriem, aby se dohodli, kdo co obstará. Pavel bude mít na starost kvalitní maso na gril a buřty, Mário zase zajistí trampskou muziku. Neuškodí, když se přibalí soudeček piva, aby ta pánská jízda opravdu za něco stála.

Do velkolepých plánů jim vtrhne Vendula, a tak se všichni zatváří, že ve skutečnosti chystají Lexíkovi kulturní program a budou v jednom kuse někde na túrách. Martina s Kateřinou ji ale později vyvedou z omylu, když jí prozradí, že si chlapi odvážejí zásoby piva a masa jako pro celý regiment. Ti se určitě nehnou od chalupy!

Nejlépe připravený je očividně Mário.
Nejlépe připravený je očividně Mário. | Zdroj: TV Nova

Po příjezdu do cíle rozdělí Lumír úkoly a s hrůzou shledá, že Pavel a Mário neumějí nic jiného než koukat do mobilu a psát uklidňující zprávy svým ženám. Zatrhne jim telefony a oznámí, že tahle výprava měla přece proběhnout bez bab a jejich věčného dozoru. Hlavní je vychutnat si okolní přírodu a posílit mužskou soudržnost.

Zdroj článku:
  • Autorský text