Lucii Vondráčkové to na setkání herců z Ulice slušelo. Sexy model oblékla na poslední chvíli

Lucii Vondráčkové to na setkání herců z Ulice slušelo. Sexy model oblékla na poslední chvíli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na večírek při příležitosti 18. narozenin Ulice se herečka a zpěvačka Lucka Vondráčková dostavila přímo z divadelních prken. Ani si nestačila předem vyzkoušet šaty s hlubokým dekoltem, ve kterých přišla. Narozeninové oslavy obvykle moc neprožívá. Vlastní osmnáctiny strávila prací.

Soňa Čechová poprvé v Ulici už v úterý 19. září

V době, kdy Ulice slaví osmnácté narozeniny a vstupuje do devatenácté sezóny, se do její početné rodiny přidává další hvězdná posila, konkrétně zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková. Ta se představí už v díle č. 4542, který poběží v televizi v úterý 19. září. Coby nová uchazečka o pozici zástupkyně ředitelky na gymnáziu dorazí za Magdou (Veronika Čermák Macková) na pohovor a nabídne jí pomocnou ruku ve chvíli, kdy si nervózní Magda polije halenku.

Dámy si okamžitě padnou do noty, schopné a atraktivní Soně Čechové se podaří udělat skvělý dojem také na Eddieho Rambouska (Jiří Panzner). Jediný, kdo se postaví rázně proti jejímu přijetí, bude Prokop (Ondřej Studénka), jenž na její adresu v minulosti zaznamenal spoustu nelichotivých slov. Sympatická Soňa mu ale ještě vytře zrak!

Na mejdany není. Na ten uliční ale dorazila v sexy šatech

Na oslavu osmnáctin Ulice přispěchala Lucie Vondráčková (43) rovnou z divadla, kde byla na zkoušce představení Janka Ledeckého Zapomeňte na Shakespeara. Dorazila v odvážných růžových šatech, jimiž ji na poslední chvíli zachránil Dominik Navrátil a které si ani nestihla vyzkoušet. Naštěstí už ji má zmíněný návrhář v oku, a tak se nemusela strachovat ani o to, že by neuhlídala vcelku výrazný výstřih. Během rozhovoru pro Super.cz zavzpomínala také na vlastní osmnácté narozeniny.

Takhle jí to slušelo na party k 18 letům seriálu Ulice.
Takhle jí to slušelo na party k 18 letům seriálu Ulice. | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

„Myslím, že to bylo úplně stejné jako teď. Byla jsem zavřená v divadle, pořád jsem zkoušela, měla jsem asi dvacet sedm představení v měsíci a jediný rozdíl byl, že jsem neměla dvě děti. Zrovna jsem vyšla konzervatoř, byla jsem na denním studiu francouzštiny a připravovala jsem se na vysokou.“
I kdyby ale nebyla pořád v jednom kole a měla na večírky čas, asi by žádnou velkou oslavu nepořádala. Jak sama dodala, je „nemejdanová“, nudný patron, jenž rád tráví čas s kolegy z divadla nebo s dětmi a čte knížky.

V thrilleru Hračička si do bytu pozve psychopata

Lucii Vondráčkovou ale můžete vídat nejen v Ulici. Např. v Divadle Radka Brzobohatého si 14. září odbyla premiéru psychologického thrilleru Hračička. „Zajímalo mě to a bavilo, protože tenhle žánr se na divadelních prknech moc nenachází. Je to jenom o dvou lidech, Honza Fanta hraje psychopata a já slečnu, která si ho vlastně pozve do bytu a pak musí vymyslet, jak se ho zbavit.“ Na herectví oceňuje mj. právě to, že si může vyzkoušet situace, které v životě opravdu zažít nechce, ale na jevišti je zažije a tím si je odškrtne.

Zdroje článku: