O Vilmu z Ulice diváci nepřijdou. I když se stěhuje, bude se za rodinou vracet

O Vilmu z Ulice diváci nepřijdou. I když se stěhuje, bude se za rodinou vracet
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V souvislosti s náhlým stěhováním Vilmy Nyklové za přítelem Vildou do Čerčan teď mezi diváky přibývá otázek ohledně odchodu herečky Jaroslavy Obermaierové z Ulice. Takové obavy jsou však předčasné. Vilma se s námi ještě neloučí.

Nyklová se bude s příbuznými nadále vídat

Když Vilma Nyklová (Jaroslava Obermaierová) zdánlivě spontánně uprchla do Čerčan před dalšími otravnými řečmi nepřejícího syna Lumíra (Václav Svoboda), mnozí diváci se jistě domnívali, že jde o dočasný truc. Teď se však ukazuje, že Vilma bere tohle stěhování smrtelně vážně a definitivně. Lumír její rozhodnutí poněkud uspíšil, ale nedá se přímo říct, že by ji opravdu vystrnadil.

Loučení s Vilmou, avšak jen dočasné.
Loučení s Vilmou, avšak jen dočasné. | Zdroj: TV Nova

Svérázná paní Nyklová by se jistě nenechala, touží však strávit co nejvíce hezkých chvil po Vildově (Arnošt Goldflam) boku, dokud jí ještě zbývá čas radovat se ze života. Vilda ji navíc v nejnovějších epizodách požádá o ruku a už je zcela jasné, že o její majetek mu nejde. Bude to zřejmě naopak Vilma, kdo se bude obávat, aby ji jeho přátelé a sousedé nepovažovali za zlatokopku. Co říká na tyto velké zvraty její představitelka?

I přesto, že se v ději moje postava z Ulice stěhuje, Vilma se bude dál za svou seriálovou rodinou vracet, jezdit za nimi na návštěvy, vídat se s nimi.

Diváci si oblíbenou Vilmu ještě užijí

Vilma Nyklová je neodmyslitelně spjatá se seriálem od jeho úplných počátků v roce 2005 a jen těžko si ho lze představit bez ní. Patříte-li k jejím fanouškům, nemusíte se tedy bát. Kreativní producentka Silvia Klasová už potvrdila, že o svou oblíbenou postavu nepřijdete.

Něco podobného se ostatně stalo v nedávné minulosti s Aničkou Liškovou (Ljuba Krbová). Její role v Ulici se výrazně omezila. Neznamenalo to však, že by zcela zmizela. Objevuje se teď méně často a hlavně v souvislosti s dějovou linkou Knoblochových nebo syna Františka (Matyáš Valenta), nicméně tady s námi pořád je. V případě Vilmy to bude fungovat zrovna tak.

„Postava Vilmy Nyklové je v Ulici od začátku a neodmyslitelně k ní patří. Je proto jasné, že Vilmino přesídlení do Čerčan, k její lásce Vildovi, neznamená, že by se z Ulice vytratila. Má tu pevné vazby se svými vnoučaty i s Lumírem a jeho novou partnerkou Kateřinou. Cestu si našla také k Martině, Kateřinině dceři. A Mária, který pracuje v bistru, již bere jako svého. To je hned několik důvodů, aby se do Ulice často vracela,“ dodala Silvia Klasová.

Slibuji, že si diváci s Vilmou ještě užijí.

Diváci tuto zprávu jistě ocení, zmiňují nicméně, že z Ulice odešel Jan Řezníček ztvárňující Pavla Pelce a že brzy máme přijít také o Vendulu v podání Anežky Rusevové. Spekuluje se, co pak bude s rodinným bistrem.

„A taky zmizí Vendula. Tak jsem zvědavý, co bude s bistrem a vlastně i Máriem… Že by ho právě tak vedl Mário? Nebo mizí taky?“

„Bistro bude mít Martina, četla jsem to.“

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • tisková zpráva TV Nova,
  • čtenáři