Ulice: Jako ředitelka se Magda zatím moc nepředvedla. Soňa jí pěkně zatopí

Ulice: Jako ředitelka se Magda zatím moc nepředvedla. Soňa jí pěkně zatopí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Někteří diváci Ulice mají za to, že Magda si jako ředitelka gymnázia vede na jedničku, jiní ji naopak pokládají za nekompetentní, naivní a příliš hodnou. Zatímco nad jejími schopnostmi se houževnatě dohadují, ohledně její nové zástupkyně mezi nimi panuje shoda – je to mrcha, která Magdě zavaří.

Magda se plácá ve funkci, hodí se spíš do školky

Když jí tenkrát ještě těhotná Irena Landová (Kateřina Holánová) nabídla svou pozici ředitelky, Magda (Veronika Čermák Macková) dlouho váhala. Lákalo ji to, ale zdráhala se přijmout s ohledem na ambiciózního Prokopa (Ondřej Studénka) i svůj nedostatek zkušeností. Nakonec zvědavost a zájem převládly nad obavami, a tak teď sociální sítě zaplňují protichůdné komentáře fanoušků seriálu, kteří se kvůli Magdě ve funkci ředitelky rozdělili do dvou nesmiřitelných skupin.

Udělala Magda chybu, když přijala Soňu?
Udělala Magda chybu, když přijala Soňu? | Zdroj: TV Nova

Někteří mají neodbytný pocit, že si přece jen ukousla příliš velký kus. Uvádějí, že Magda nedodržuje žádné základní principy řídící práce, nemá potřebné vzdělání a nepočíná si profesionálně. Označují ji dokonce za naivní děvče, které neumí jednat s lidmi a příliš si pouští k tělu své studenty. Chybí jí ráznost a autorita. „Jak se plácá ve vztazích, tak se plácá ve funkci,“ zazněl přísný verdikt u příspěvku na Instagramu. „Hodila by se spíš jako paní učitelka do mateřské školky,“ zmiňuje další komentář.

Postava Soni Čechové se mnoha divákům příčí

„Magda není dobrá ředitelka, i s tou zástupkyní udělala chybu, to se jí určitě vymstí,“ poukazuje jedna z divaček na neuvážené přijetí Soni Čechové. „Není dobré být s někým kamarád, když ho vidí pár minut.“

Původní otázku, zda je Magda schopnou ředitelkou, tak nahradila diskuze nad záměry nové postavy v podání Lucie Vondráčkové. Reakce na Facebooku vyznívají pro Magdu lépe, zato Soňa je u všech diváků bez výjimky už teď na černé listině. „Magda je moc hodná a ohleduplná, měla by přitvrdit. Soňu by měla poslat k šípku, anebo jí určit hranice.“ Téměř všichni fanoušci se zde shodují na tom, že Magda je skvělou ředitelkou, jíž ale potvora Soňa pořádně znepříjemní život. „Nic proti Lucce, ale tato role se mi tam opravdu příčí.“

Zástupkyně ví všechno nejlíp a pořád Magdu poučuje

„Magda je super, ale Soňa je mrcha. Měla by se jí okamžitě zbavit. Ať jde, odkud přišla, takové chytráky nemám ráda.“ Faktem je, že od chvíle, kdy se Soňa objevila, jen kritizuje každičké Magdino rozhodnutí a vyjadřuje se negativně prakticky ke všemu, co nezkušená ředitelka udělá. Podrobně zkoumá její přístup ke studentům, dokonce vyzvídá, jak to má s Eddiem (Jiří Panzner), protože vztahy mezi profesory na pracovišti podle ní nedělají dobrotu. Zkrátka s oblibou strká nos do cizích věcí a divákům kvůli tomu začíná lézt na nervy. Snad to nakonec nedopadne tak, jak si většina myslí – totiž že Soňa vyštípe Magdu i z ředitelského křesla.

Zdroje článku: