Práce EKO týmu se vyplatila a škola má certifikát

Práce EKO týmu se vyplatila a škola má certifikát
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dobré výsledky umí Irena Landová ocenit. I proto zářila jako hvězdička, když se dozvěděla, že její škole komise udělila potřebný certifikát pro to, aby se mohli nazývat eko školou. Sama Landová však musí uznat, že nebýt do ekologie zapálené Magdy, Prokopa a Tomáše, nejspíš by nebylo co slavit. 

Kvůli oslavám klidně zrušila poslední hodinu 

Co dokáže jinak zásadovou Irenu Landovou vyvést z míry a změnit její přístup? Zaručeně žádost o ruku nebo dobrá práce jejích zaměstnanců. Zatímco romantika na pláži u moře se nekonala a její partner odjel místo toho sám zkoumat brouky, na profesní půdě se může slavit. Respektive slavilo se.

Irena Landová přispěchala do kabinetu Magdy a Prokopa, aby jim oznámila, že škole byl přidělený potřebný certifikát. To pro školu znamená mnohé. Mimo jiné vítězství, které je potřeba oslavit. A co se oslav týče, Irena Landová to vzala hezky od podlahy. Kvůli oslavám v tělocvičně zrušila poslední vyučovací hodiny. Byla celá rozjařená a div, že po školních chodbách netančila. To však ještě nevěděla, co ji čeká v osobním životě. 

Na počest získání certifikátu proběhla oslava, Zdroj: TV Nova

Irena Landová zažila velké zklamání, když jí její partner oznámil, že místo žádosti o ruku odjíždí zkoumat brouky. Přímý rozchod to sice nebyl, ale jinak si to Irena ani nevysvětluje. Vždyť ona s ním plánovala svatbu a on klidně dá přednost broukům!

Škola teď bude více eko, což ocení do ekologie zapálená Anežka

Nejen učitelský sbor, ale také Anežka Klímová a její kamarádky Svatka a Žofka se radují z toho, že teď bude jejich škola ještě více ekologická. To totiž chtěly. Mimo jiné podávaly návrh na to, aby jídelna nabízela více bezmasých jídel. Po získání certifikátu si to teď škola bude moci dovolit. A nejen to, určitě se dostanou k lepším materiálům, přednáškám a soutěžím, díky kterým budou moci šířit povědomí o ekologii ještě více. Dobrá práce! 

Zdroj článku:
  • Autorský text