Ulice: Řezňa a tým Uličníků „rozřezal“ soupeře v nohejbalovém turnaji. Palce držely i přítelkyně Hermana a Nykla

Ulice: Řezňa a tým Uličníků „rozřezal“ soupeře v nohejbalovém turnaji. Palce držely i přítelkyně Hermana a Nykla
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Držte dnes našemu nohejbalovému týmu palce!“ K této akci vyzýval minulou sobotu Instagram seriálu Ulice fanoušky a fanynky, protože se tým Uličníků po roce znovu účastnil nohejbalového turnaje. Bylo jim držení palců platné? A kdo byl hvězdou týmu tento rok?

Zda skutečně pomohlo držení palců, štěstí nebo pozitivní myšlenky fanoušků a fanynek seriálu Ulice, to se dá jen domýšlet. Jedno je však jasné. Šikovné nohy, chuť i dřina zajistily Uličníkům krásné čtvrté místo, a to ještě s těsným výsledkem. Právem se proto stali skokany roku. Oproti loňskému roku, kdy skončili na posledním místě, je to tedy parádní úspěch.

Na rozdíl od minulého roku se sestava Uličníků o pár členů obměnila, dva věrní členové však byli přítomni i letos. Jsou spolu i mimo kamery, když si jejich Ulice dává pauzu. Řeč je o Lumírovi Nyklovi a Pavlovi Pelcovi. Jako třetí do party ze seriálu se do nohejbalového týmu přidal neohrožený major Jiří Herman. A teď ať sportovcům neubíráme jejich zásluhy coby skutečným hráčům.

Kdo ví, jak by turnaj vypadal a dopadl, kdyby ho těmto rolím napsali scenáristé Ulice. Za Uličníky se tedy na hřiště postavili a obdivuhodné výkony podali tito oblíbenci českých diváků a divaček: Jan Řezníček, Václav Svoboda a poslední největší idol žen Jan Holík

Společně s dalšími členy týmu Uličníků si zmínění pánové začutali minulou sobotu na hřišti v Hájku u Uhříněvsi, kam se sjelo celkem sedm týmů, aby návzájem porovnaly své síly v nohejbalovém turnaji. Herci seriálu Ulice byli jednoznačnou ozdobou této události. Že však neumějí jen hrát v seriálu, dokázala jejich přítomnost a verva, se kterou se do turnaje opřeli.

Můžou být na sebe pyšní a těsné čtvrté místo brát jako skvělý odrazový můstek pro následující rok. Seriálové přítelkyně Jana Holíka a Václava Svobody se coby fanynky nenechaly oproti ostatním zahanbit a svou podporu vyjádřily partnerům prostřednictvím Instagramu seriálu Ulice. Řeč je o herečkách Martině Randové a Anetě Krejčíkové.  

Zdroj článku: