Nejlepší sitcomové rodiny, které pobaví a dojmou každého. Tyhle musíte znát

Nejlepší sitcomové rodiny, které pobaví a dojmou každého. Tyhle musíte znát
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když už máte dost své vlastní rodiny, je občas dobré se podívat, že to jinde může být ještě mnohem bláznivější. A které rodiny ze sitcomů se řadí mezi ty nejzábavnější a jsou zbožňovány fanoušky po celém světě?

Simpsonovi (Simpsonovi)

Úspěch této kreslené žluté rodinky dokazuje už jen to, jak dlouho se seriál v televizi dokázal udržet. První série vznikla v roce 1989 a nové díly se vytváří dodnes. Všech 33 sérií si drží kladné hodnocení a pořád jde o jeden z nejoblíbenějších sitcomů po celém světě.

Přestože Simpsonovi jsou zobrazovaní spíše jako nefunkční rodina plná sporů a hádek, je vidět, že postavám na sobě navzájem hodně záleží. I přes všechny katastrofy a náhody, které se ve Springfieldu dějí, tedy mohou jejich rodinné vztahy občas působit i dojemně.

Heckovi (Průměrňákovi)

Tato bláznivá rodinka ze středozápadu USA vás hned od začátku zaujme, pobaví i dojme. S hlavními hrdiny toho tolik prožijete, že si nakonec budete připadat jako součást této rodiny i vy. Seriál se začal vysílat v roce 2009 a poslední sérií byl zakončen v roce 2018.

Jde o poněkud disfunkční rodinu ze střední třídy se třemi dětmi, dospívajícím a náladovým Axlem, optimisticky naladěnou, ale nepříliš talentovanou Sue a knihomolem Brickem, který si těžko hledá kamarády.

Pro oba rodiče je to tedy pořádná fuška a na to, aby všechny jejich průšvihy a bláznivé situace ustáli, musí občas být jako superhrdinové. A i když jim to někdy všechno padá na hlavu, nakonec vždy všechno společně zvládnou.

Pritchett-Tucker-Dunphyovi (Taková moderní rodinka)

Taková moderní rodinka si hned od začátku v roce 2009 získala velký úspěch. Opravdu se jí totiž povedlo vymanit se ze stereotypu seriálové rodinky a přinést do ní i něco z moderní doby a reálných problémů. Nedávno byl seriál ukončen a dalo by se říct, že výrazně ovlivnil vývoj všech rodinných sitcomů.

Tato seriálová rodina se liší už jen jejím složením. V čele rodiny totiž stojí Jay Pritchett, otec a několikanásobný dědeček, který žije se svou mladou manželkou a jejím synkem. Jayova dospělá dcera musí zvládat manžela a tři děti a jeho syn s partnerem se starají o své adoptované dítě. Rozhodně tu tedy nehledejte nic obyčejného, tahle rodina si prostě jde svou vlastní cestou.

Goldsbergovi (Goldsbergovi)

Goldsbergovi se začali vysílat v roce 2013 a letos se připravuje už devátá série. Příběh této rodiny je zasazen do osmdesátých let a je inspirován rodinnými příhodami a příběhy tvůrce seriálu.

Podobně jako ostatní rodiny ze sitcomů mají i Goldsbergovi spoustu problémů a sporů, ale nakonec vždy drží při sobě. Jsou zábavní a jednotlivé postavy si snadno oblíbíte. Navíc vám ale ještě přinesou také nostalgii spojenou s americkými osmdesátkami, a tak si u sledování možná i trochu zavzpomínáte na své vlastní mládí.

 

Zdroje: