Ulice: Mastný je venku. Jak vyjde s Hermanem? Budou nakonec táhnout za jeden provaz?

Ulice: Mastný je venku. Jak vyjde s Hermanem? Budou nakonec táhnout za jeden provaz?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Udělal velmi dobře, když dal na prosbu svého vnuka, aby vzal za své činy zodpovědnost a šel si svůj trest odsedět. Ukázalo se totiž, že bude stačit chovat se dobře, a bude propuštěný do domácího vězení. 

Jak se snesou Herman s Mastným? 

Přimluvil se nakonec Herman za Mastného? To z děje přímo nevyplynulo. Jasné je však to, že ho o to Milena Pumrová poprosila, a on, ačkoliv nic nesliboval, ji ani neodmítl. Každopádně se musel na potřebných místech alespoň zmínit. Nebo si to Milena jenom myslí? Přece by mu jen tak nezačala říkat Jiříku, no ne? Velmi familiární oslovení překvapilo jak Hermana, tak samotnou Gábinu. Je jasné, že její máma Jirku Gábině schvaluje. A to nejen kvůli Mastnému, nýbrž i kvůli tomu, jak se Herman o Gábinu v průběhu její nemoci staral. 

Ale budou vztahy stejně idylické, co se Mastného týče? Přece jen Mastný nemůže Hermana ani cítit. Možná však bude rád za to, jak se to celé seběhlo. Kdyby ho totiž Herman nekonfrontoval s videem na lyžích, nejspíš by o nástupu do vězení nepřemýšlel a doteď by nad ním tato hrozba visela. Momentálně je z toho nejhoršího venku – částečně i díky Hermanovi. Teď už jen stačí sedět doma na zadku a sekat dobrotu. No jen jestli to pro něj nebude vzhledem k ustavičné péči Mileny Pumrové mnohem horší než vězení. 

Radka Mastného s neskrývanou radostí přivítala celá jeho rodina. Na jeho návrat si připili a Šimona zajímalo, jestli má jeho děda na noze sledovací zařízení. Ten mu však vysvětlil, že takhle to nefunguje. Musí však být doma, protože mu kdykoliv může přijít kontrola.

Jiří Herman, zdroj: Tv Nova

Nejspíš se nemusí mít rádi, ale tolerovat by se mohli 

Tykání ani jeden druhému nejspíš nenabídne a také spolu nebudou rybařit nebo organizovat společné výlety se Šímou. Oba jsou však dospělí a v rámci skvělých rodinných vztahů by se mohli minimálně tolerovat. Přitom to nemusí být ani složité. Zaprvé musí Mastný většinou sedět doma a zadruhé Gábina odmítla Hermanovu nabídku na společné bydlení. Vypadá to tak, že pokud se ti dva budou vůbec potkávat, bude to zcela výjimečné. 

Teď stačí, aby Radek Mastný sekal latinu, a hrozba vězení se nad ním rozplyne jako pára nad hrncem. Doma může uvažovat nad tím, co bude v příštích letech asi dělat. Do politiky se s největší pravděpodobností asi nevrátí. Tak čím vyplní svůj čas?

Hermana a Mastného by mohly spojit problémy Šímy

Za jeden provaz by mohl Mastný s Hermanem táhnout co nevidět. Šímu totiž čeká nástup do jeho staronové školy, ve které se objeví šikana. Obětí bude Šimon, který bude trnem v oku třídních agresorů. Jak se Šimon se šikanou popere? Kdo bude prvním, komu se Šíma svěří? Bude to Gábina, Herman nebo Mastný? Uvidíme. Každopádně se můžeme těšit na velké drama. To mimochodem prožije i Prokop. Jako čerstvě zvolený ředitel bude mít co dělat, aby celou situaci ustál. 

Zdroj článku:
  • Autorský text