Ulice: První láska Kristýny Volákové, Filip Maléř

Ulice: První láska Kristýny Volákové, Filip Maléř
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristýna Voláková (herečka Sára Korbelová) aktuálně v Ulici neprožívá své nejrůžovější období. Rozešel se s ní Denis, který ji jednoduše vyměnil za jiný model a trpí záchvaty paniky. A zatímco Kristýna neúnavně pátrá po okamžiku, kdy se to mezi nimi pokazilo, a co vlastně odstartovala její panické ataky, my můžeme zavzpomínat na její první lásku – Filipa Maléře. 

Do Filipa Maléře vkládala Kristýna velké naděje 

Z Jihlavy se přestěhovala do Prahy ke své mámě Blance, která v Praze našla útočiště po drsném rozvodu s Luďkem. V Praze se Kristýně otevřel úplně nový svět a s ním nové možnosti a známosti. Jednou z nich byl kluk ze stejného baráku – Filip Maléř. Ty dva to k sobě táhlo, a protože neměli žádný důvod k tomu, aby se lásce bránili, začali spolu chodit.

Jenže od začátku bylo jasné, že to mezi nimi nebude klapat. Oproti Filipovi byla totiž Kristýna vyspělejší a nedělalo jí problém svou novou lásku řešit se svým okolím. To se ale Filipovi nelíbilo, protože ten by rád jejich vztah udržoval chvíli v tajnosti. Jako velkou podpásovku vnímal, když se o nich začaly bavit jejich mámy. Blanka a Veronika si v Ulici sedly od prvních chvilek a jistě k tomu dopomohl také vztah Filipa a Kristýny. 

Jako oheň a voda. Tak nějak by se dal popsat vztah Filipa Maléře a Kristýny Volákové. Zatímco Kristýna byla romantička tělem a duší, a dokonce začala Filipa zvát k nim na statek, a to společně i s rodinou, on se ve vztahu necítil ve své kůži. Mlátila s ním totiž puberta, tajně kouřil a na nějaké rodinné seznamování neměl ani pomyšlení. Přitom si oba prošli stěhováním a adaptací na nové prostředí.

Filip Maléř se zalekl velké lásky a dal Kristýně kopačky 

Když začalo jít do tuhého a o jejich vztahu si cvrlikali i vrabci na střeše, přišlo to najednou Filipovi strašně ulítlé. Na rozdíl od Kristýny on nebyl připravený na vážný vztah, a proto urychleně hodil zpátečku. Byl tedy prvním v Ulici, kdo Kristýně zlomil srdce. 

Pozorný divák si nemohl nevšimnout, že Kristýna Voláková už podruhé za své působení v Ulici dostala kopačky. Nikdy to nebyla ona, kdo se vztah rozhodl ukončit, nýbrž to byli kluci, kteří jí vždy zlomili srdce. Ačkoliv si to teď možná neuvědomuje, časem to může Kristýnu posílit a potřetí už to bude ona, kdo si bude vybírat, zda ve vztahu s klukem setrvat, nebo ne.

Po rozchodu začali Kristýna a Filip hrát hru na schovávanou. Dělali vše, co mohli, aby se náhodou nepotkali na chodbě. Později se Filip Maléř z dějové linky Ulice vytratil. Diváci teď mohou jen hádat, zda bydlí u Veroniky nebo u svého táty Martina.

V Ulici Kristýna prožívala další rozchod. Nemohla pochopit, proč není pro Denise tou pravou, a vyčítala si, že vůbec s vysokou školou začínala. Ani na chvíli si nepřiznala, že se k Denisovi nehodí. Život totiž není nikdy nekončící párty... I dříve Kristýně vadilo, že u nich v bytě se pořádaly nekonečné večírky. Postupně si na nový styl života však zvykla a naladila se na Denisovu notu. Jenže později se její pravá osobnost naplno projevila tím, že propadla studiu adiktologie... A to se zas pro změnu nehodilo do krámku Denisovi. 

Zdroj článku:
  • Autorský text