Kristýna, František a Nyklová jsou jen některé z postav, jichž by se diváci Ulice rádi zbavili

Kristýna, František a Nyklová jsou jen některé z postav, jichž by se diváci Ulice rádi zbavili
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je příliš uřvaný a pořád jen pije pivo, zaznívá na adresu Miloše Knoblocha. Neumí se tvářit normálně a klidně by mohl zůstat v Amsterodamu, myslí si diváci o Frantovi. Alespoň dobře, že už odjela ta jeho „šišla“. A nezapomínejme ani na Kristýnu, Vilmu nebo Karlu, které jsou jednoduše otravné.

Miloš je možná uřvaný a hloupý, ale pobaví

Vždy se najde někdo, koho by diváci Ulice s klidným srdcem vyřadili. V seriálu se za těch osmnáct let vysílání vystřídala plejáda postav, kladných i záporných, ale snad o žádné se nedá říct, že by měla jen samé příznivce. Kdo jednomu připadá vtipný a sympatický, se druhému může zdát trapný a otravný. To je třeba případ Miloše Knoblocha a jeho ženy Evy. Člověk by si myslel, že bez nich Ulice ztratí neocenitelnou komickou dvojici, která nabízí odlehčenou zábavu a typické manželské hádky, nad nimiž se rádi zasmějeme. Někteří diváci ale zastávají názor, že Evina postava je naprosto o ničem a že „hloupý a uřvaný“ Miloš všechno přehání.

Někteří Milošův humor milují, jiní nesnášejí.
Někteří Milošův humor milují, jiní nesnášejí. | Zdroj: TV Nova

Koktavý František by mohl zůstat v Amsterodamu

V předchozím článku na toto téma jsme probírali, že divákům aktuálně nejvíce vadí postavy Julie Papežové, Prokopa Junka a Venduly Pelcové. Teď se podíváme na zoubek dalším hrdinům seriálu, s nimiž by se většina z nás nejraději urychleně rozloučila. Patří mezi ně např. „koktavý a šklebící se“ František, který si hodně diváků znepřátelil tím, že svou milou přítelkyni Báru podvedl s arogantní a sobeckou Skyler, jejíž šišlavý projev byl mimochodem také všem protivný. Tenkrát jsme věřili a doufali, že alespoň Franta odolá pokušení a zachová Báře věrnost, ale nestalo se. Kdyby teď zmizel z Ulice, nikdo by po něm zřejmě netruchlil. Někteří se naopak modlí, aby konečně zvedl kotvy a odjel nadobro do Amsterodamu. Když to udělala Skyler, všichni jsme slavili.

„Konstelace“ Kristýna zaslouží druhou šanci

Další „otravnou postavou, která se divákům prostě nelíbí“, je Kristýna Voláková. Na její obranu však musíme říct, že si prochází hodně složitým obdobím. Po rozchodu s Denisem upadla do depresí a časem ji začaly přepadat panické ataky, se kterými si nedokázala poradit. Když už to vypadalo, že našla pomoc v terapeutce Julii Papežové, ukázalo se, že i tahle jediná spřízněná duše ji chtěla jenom využít a vytřískat z ní peníze. Nutno dodat, že se začátkem devatenácté sezóny se Kristýnin zdravotní stav i její chování značně zlepšily. Odhodlaně bojuje proti Julii, aby už nemohla nikomu dalšímu uškodit.

Zrušte Nyklovou – nebo ji alespoň omezte

Našla by se ještě spousta jiných postav, na něž mají diváci rozporuplné názory. Třeba takovou paní Nyklovou by jedni s radostí vyhodili a druzí jen trochu omezili, třetí ji litují pro její současné utrpení kvůli zraněné noze, čtvrtí ji mají pořád stejně rádi jako před lety. Podobný nesoulad najdeme i u Karly, kde se diváci dělí na dva tábory mezi ty, kteří by ji z Ulice klidně vyškrtli, a ty, kteří by ji chtěli vidět zase s Márou. Těm druhým pochopitelně vadí návrat Moniky Farské. Takhle bychom mohli dlouho pokračovat, ale asi je jasné, že snad každá postava má své fanoušky i odpůrce.

Zdroje článku: