Diskuze

Helena váží 171 kilo: "Obezita mě omezuje v milostném životě, nikdo nechce Moby Dicka". Nová série Extrémních proměn startuje

Helena váží 171 kilo: "Obezita mě omezuje v milostném životě, nikdo nechce Moby Dicka". Nová série Extrémních proměn startuje
Už tuto středu od 20.20 startuje na TV Nova nová řada Extrémních proměn. Jako první se představí sedmadvacetiletá Helena z malé obce Neurazy, která váží 171 kilogramů. Touží zhubnout o 90 kilo, být zdravá a jednou založit rodinu. Dokáže změnit svůj život od základů?
Zpět na celý článek

Už tuto středu od 20.20 startuje na TV Nova nová řada Extrémních proměn. Jako první se představí sedmadvacetiletá Helena z malé obce Neurazy, která váží 171 kilogramů. Touží zhubnout o 90 kilo, být zdravá a jednou založit rodinu. Dokáže změnit svůj život od základů?
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ranč u Zelené sedmy: Jeden z nejúspěšnějších seriálů natočený na přelomu století moc radosti lidem nedělá
31.12.2022

Ranč u Zelené sedmy: Jeden z nejúspěšnějších seriálů natočený na přelomu století moc radosti lidem nedělá

Na televizních obrazovkách se rodina Kudrnových bohužel moc často neobjevuje, podobně jako celá řada jiných českých a československých seriálů....

Ulice: Uhádnete, co vždy hodná a milá Anička řekne Evě? Anča se nezdá, taková nadávka z jejích úst snad nikdy nezazněla
15.11.2022

Ulice: Uhádnete, co vždy hodná a milá Anička řekne Evě? Anča se nezdá, taková nadávka z jejích úst snad nikdy nezazněla

Eva s Ančou si vjedou do vlasů. Z přátelského posezení u vína se vyvine hádka a Eva uraženě odchází pryč. Ani Františkovi se ve 4368. dílu úplně...

Stalker v ZOO? Byla Markova bývalka opravdu v ohrožení? Ne, jen ho chtěla zpět
28.10.2022

Stalker v ZOO? Byla Markova bývalka opravdu v ohrožení? Ne, jen ho chtěla zpět

Jednou z oblíbených postav, která v ZOO zažívá také zajímavé vztahové peripetie, je barman Marek, nejlepší kamarád Viky. Ale že se objeví v seriálu...

Zdeněk Hess, štamgast Lojza z Ulice, by dnes oslavil své narozeniny
08.12.2022

Zdeněk Hess, štamgast Lojza z Ulice, by dnes oslavil své narozeniny

V nekonečném seriálu Ulice existují postavy, kterým sice nikdy nebylo souzeno převzít otěže hlavní dějové linky, v seriálu se však objevují...

ZOO: Eva Burešová má za sebou první dny natáčení a vypadá skvěle
11.01.2023

ZOO: Eva Burešová má za sebou první dny natáčení a vypadá skvěle

Eva se sice několikrát nechala slyšet, že má po porodu nahoře ještě deset kilo a musela si vyměnit nejen soukromý šatník, ale práci měly i...

O mě se neboj: Na koho se v novém seriálu můžete těšit
08.11.2022

O mě se neboj: Na koho se v novém seriálu můžete těšit

Osmidílný seriál zpříjemní hlavně divačkám čas tak právě do Vánoc, než se začnou ze všech stran sypat pohádky. Život Evy je vše jiné než pohádka,...

Ulice: Co je mezi Vandou a Adamem? Když on neprozradí ji, ona neprozradí jeho
07.11.2022

Ulice: Co je mezi Vandou a Adamem? Když on neprozradí ji, ona neprozradí jeho

Vanda s Adamem mají společné tajemství. Adamův nápad to sice není, ale Vandino mlčení se mu prozatím hodí. Vanda na něj doma významně mrká, a tak...

Love Island přerušen: Zasáhla snad v reality show vyšší moc?
26.09.2022

Love Island přerušen: Zasáhla snad v reality show vyšší moc?

Když se v jedné z minulých epizod hlasový průvodce pořadem zmínil, že loni během natáčení na vedlejším ostrově vybuchla sopka a letos po řadě let...

Hurikán vášní v Ulici: Kdo podlehne pokušení a co to udělá se vztahy?
15.11.2022

Hurikán vášní v Ulici: Kdo podlehne pokušení a co to udělá se vztahy?

Sex může krizi ve vztazích někdy překvapivě vyřešit – nebo naopak ještě zhoršit. O tom, jak lákavé a snadné je podlehnout vzájemné přitažlivosti,...

ZOO: Adama a Anču čeká složitý start ve společné cestě životem
24.10.2022

ZOO: Adama a Anču čeká složitý start ve společné cestě životem

Začátky vztahů mohou být složité. A vztah mezi Aničkou a Adamem je toho zářným příkladem. Co už si prožili a co je ještě čeká, než budou moct být...

Diskutujte

Nejnovější diskutované