Galerie: Takhle by podle umělé inteligence vypadaly naše oblíbené páry z Ulice, kdyby spolu zestárly

Galerie: Takhle by podle umělé inteligence vypadaly naše oblíbené páry z Ulice, kdyby spolu zestárly
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fakt, že Ulice ani po tolika letech nepolevuje a drží se ve vysílání, nás vede k zamyšlení, jaké by to asi bylo, kdybychom se u ní sešli za dalších 18 let. Nebo za 30. Zkuste si představit, jak by vypadaly oblíbené postavy. Jak by se proměnili herci, kteří je ztvárňují. Umělá inteligence má jasno…

Nekonečný seriál se inspiruje životem

Ulici můžeme bez rozpaků označit za náš nejdéle vysílaný denní seriál. Součástí našich životů je neuvěřitelných osmnáct let a za tu dobu se v ní narodila a vyrostla řada dětí. Jiné postavy ji naproti tomu opustily, buď se odstěhovaly, nebo bohužel zemřely. Ale i takový je život a Ulice si zakládá právě na tom, že vychází z každodenního života a představuje divákům běžné problémy, s nimiž by se mohl potýkat kdokoli z nás. Také proto ostatně přináší vedle vtipných, dojemných či romantických scén i vážná, tabuizovaná témata.

Ačkoli sledovanost Ulice s postupujícím časem logicky klesá, jelikož – alespoň podle názorů mnohých – už neposkytuje nic nového, stále patří k poměrně oblíbeným seriálům a málokdo si patrně dokáže představit, že by po takové době z obrazovek zmizela. Když nic jiného, mají ji diváci jako nepostradatelnou kulisu, u které navíc příliš nevadí, pokud pár dílů prošvihnete. Za týden do děje zase bez problému naskočíte.

S vousy a brýlemi nebo bez

U Kryštofa a Karly se už delší dobu řeší rozvod, většina diváků by si ale přála, aby zůstali spolu. Monika by se vrátila do Afriky, Kryštof by si dodělal maturitu, sehnal lepší zaměstnání a po psychické stránce snad více vyzrál. Uvědomil by si to, co všichni v jeho okolí už dávno vědí, a sice že ke Karle prostě patří. Zestárli by spolu a Karla by pak možná vypadala nějak takhle:

Kdyby Karla zestárla…
Kdyby Karla zestárla… | Zdroj: TV Nova

V případě Prokopa a Magdy už to zřejmě většina diváků vzdala. V současnosti se nezdá pravděpodobné, že by se dali znovu dohromady. Koneckonců mají jiné představy o budoucnosti, rozdílné povahy a často i názory na práci, což jim ve vztahu nikdy nedělalo dobrotu. Ale kdo ví, co přinese budoucnost a kreativita scenáristů? My se jen můžeme dohadovat, kolik vrásek a šedin jim i kvůli věčným hádkám časem přibude.

Dědoušek Prokop
Dědoušek Prokop | Zdroj: TV Nova

Zapomínat bychom neměli ani na naši nerozhodnou kuchařku a sympatického starostu, kteří kolem sebe neustále nemotorně krouží, neschopní se sblížit. Během sportovní akce se ale Martina vybourá na kole a poraní si nohu. Jirka se projeví jako pohotový zachránce a během ošetřování konečně přeskočí jiskra. Bude mít ale Martina dost odvahy, aby do lásky skočila po hlavě, nebo zestárne sama? Jak asi budou s Jirkou ve stáří vypadat, zjistíte v galerii.

Zdroj článku:
  • Autorský text