Hvězdy Ulice nejsou jen herci, dokáží překvapit i svými sportovními výkony na turnajích

Hvězdy Ulice nejsou jen herci, dokáží překvapit i svými sportovními výkony na turnajích
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ojediněle je v novácké Ulici k vidění nějaké sportoviště, kde by si seriálové hvězdy dávaly s chutí do těla. Jediným středobodem místních seriálových obyvatel, kteří se chtěli fyzicky vybít, bylo fitko Oldy Farského. Nicméně oproti seriálu jsou jeho herci nadšenými amatérskými sportovci účastnící se sportovních klání.

Uličníci, to je krycí název mančaftu herců z Ulice, kteří se letos rozhodli přihlásit se do prvního ročníku přátelského turnaje v nohejbalu konaného v pražském Hájku. Členy tohoto týmu tvořili mimo jiné herci Tomáš Dastlík, Jan Řezníček a jeho seriálový tchán Václav Svoboda a odpadlík z Ulice Petr Buchta. Hlavním cílem byla zábava a nasbírání alespoň nějakých čestných bodů. „Pocity jsou zatím nádherné. Našim cílem je neprohrávat s nulou a v každém zápase urvat alespoň jeden set. A to se zatím daří,“ prozradil během zápasu seriálový Martin Maléř. Nejenže si Uličníci urvali bodů více, odnesli si také ocenění v podobě nejlepšího hráče pro Václava Svobodu a nejlépe zvoleného outfitu pro Jana Řezníčka. 

Přišel s tím, že má zkušenost s Cambridge dietou

Jan Reznicek Radomir Svec Ondrej Kavan Milan Steindler
Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

U herce Jana Řezníčka, který v Ulici představuje řezníka Pavla, se dá považovat za mistrovský sportovní výkon hodný medaile také jeho rapidní snížení váhy o překrásných téměř 50 kilo oproti loňskému podzimu. A to se k hubnutí tento třicetiletý chlapík dostal v podstatě jako slepý k houslím, ač to kvůli zdraví i kondici sám zvažoval. „Překvapil jsem i sám sebe. Vůbec nevím, kde se to ve mně vzalo a co byla ta hlavní motivace. Každopádně v tom má prsty kolega z Ulice, Vašek Svoboda, který mi hraje tchána. Přišel s tím, že má zkušenost s Cambridge dietou a že začneme hubnout spolu. Tak se dohodlo, že to zkusíme po mých třicetinách. Po oslavě, kterou jsem si chtěl ještě užít,“ prozradil seriálový Pavel, který se díky poctivě nachozeným kilometrům a pravidelné stravě cítí báječně. Svou novou vizáží však zamotal hlavu scénáristům seriálu. Nikdo neočekával až takovou razantní proměnu, a tak se Janovi jak na divadle, tak v televizi musely pořídit nové kostýmy. O to více všichni pevně drží řezníkovi Pavlovi palce, ať pracně shozená kila nenabere zpět. 

Zdroj: