Ulice: Prokop pohrdá svatbami, ale Magda by si dala říct

Ulice: Prokop pohrdá svatbami, ale Magda by si dala říct
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda s Irenou se dnes budou rozplývat nad fotkami z Mirkova dojemného obřadu, který Prokopa – mírně řečeno – znechutil. Doufejme, že se kvůli něčemu tak radostnému, jako je svatba, nerozpoutá další velký spor. Skyler se zatím vrací z Krkonoš a Lumír se vzpamatovává z nečekaného odmítnutí.

Magda a Prokop mají na svatbu dost odlišné názory

Magda ukáže Ireně fotky z Mirkovy svatby. Největší pozornost samozřejmě přitáhne drahá čelenka, kterou ženich pořídil pro svou nastávající. Magdě nezbývá nic jiného, než jí závidět, protože jak se zdá, Prokop se v dohledné době k žádosti o ruku rozhodně nechystá. Mladá učitelka by ale ráda udělala nějaký krok vpřed. Minimálně společné bydlení by ji potěšilo. Chce s Prokopem sdílet běžné denní maličkosti a starosti. To je něco, co schází také Ireně, jejíž partner Radovan stále vězí někde v Peru.

Prokop si výlet do Berlína užil a pochvaloval si svatební hostinu. Samotný obřad mu však připadal hrozný. Jako velkolepé divadlo, kde se jeden herec pokouší dojmout k slzám druhého. Magdě to tak nepřišlo, podle ní byl obřad krásný a upřímný. Problém tkví hlavně v tom, že Prokop svatbu vnímá jako nepodstatnou. K čemu ji vlastně lidé potřebují? Navíc ho aktuálně zaměstnávají úplně jiné věci. Podaří se mu najít firmu, která by mohla dodat škole projektory a interaktivní tabule za výhodných podmínek. Znamenalo by to ale navýšit rozpočet, což Irenu nepříjemně překvapí. Zástupce svou opatrnou ředitelku naštěstí převálcuje argumenty. Ještě téhož večera ve škole dojde k havárii a okolí tělocvičny postihne potopa. Budou Prokopovy plány ohroženy?

Bára vyzvídá u Bruna, zda už Franta chodí se Skyler

Miloš se nečekán a nezván objeví u Františka, aby ho podpořil v nezáviděníhodné situaci. Zdá se, že Eva neudržela jazyk za zuby… Béda byl v podstatě Milošův pokrevní bratr, takže Franta je něco jako jeho synovec. Aniž by o to mladík stál, Miloš mu tedy začne horlivě nabízet rady a vyzvídat, co přesně se mezi ním, Bárou a Skyler přihodilo. Nemluvě o tom, že by se rád znovu potkal s atraktivní Justine.

Bára mezitím zamíří do Coolny, aby z Bruna vytáhla informace. Barman přizná, že o Frantově nevěře věděl. Nemyslí si ale, že by se Skyler začali rovnou chodit. Bára se snaží tvářit, že ji osud bývalého přítele už nezajímá, je ovšem zřejmé, že ji čerstvá rána stále velmi bolí.

Franta se večer konečně sejde se Skyler, která se po několika dnech vrátila z Krkonoš. V Praze se ale nehodlá dlouho zdržet. S jakým nápadem zase přijde a jak to František ustojí?

Kateřina se teď k Lumírovi stěhovat nehodlá

Když se Lumír zeptal Kateřiny, kdy se k němu nastěhuje, její odpověď ho nemile překvapila. V brzké době to paní hospodská neplánuje. Proč ale tak najednou bere zpátečku? Čekalo se přece jenom na to, až Ingrid odjede do Málkova a byt bude konečně volný. Zničehonic má Kateřina potřebu trochu zvolnit, dopřát si na velká rozhodnutí čas. Navíc ji zaměstnávají starosti o svéhlavou dceru Martinu, která bez velkého rozmýšlení sekla s prací v Itálii. Přenese se Lumír přes další zklamání?

Martina chce v Praze zůstat natrvalo. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text