Dnes v Ulici: Drsný polda si chce všechno vyřešit sám a bláhový Miloš zřizuje tajný účet

Dnes v Ulici: Drsný polda si chce všechno vyřešit sám a bláhový Miloš zřizuje tajný účet
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jirka je zvyklý řešit si svoje problémy sám, ale Gábina to takhle nechce. Když byla nemocná, podpořil ji. Nechápe, proč by mu to teď nemohla oplatit. Jestli se s ní hodlá prostě rozejít, měl by to říct na rovinu. Miloš zatím pokračuje v zoufalé snaze získat peníze, aby zachránil firmu i Karibik.

Jirka odstrkuje Gábinu. Vypadá to na rozchod

Gábina chodí po salonu jako tělo bez duše – na nic se nesoustředí. Veronika na ní hned pozná, že se něco děje. Gábina se jí svěří, že se s ní Jirka v podstatě rozešel. Nechce ji prý obtěžovat svými problémy, přeje si být sám a v klidu přemýšlet nad životem. Dokonce se chystá dát výpověď v práci, která pro něj tolik znamená, a Gábina tady ani nemůže být pro něj, aby ho povzbudila. Co je na tom špatného, že mu chce pomoct tak, jak on pomáhal jí, když byla nemocná?

Během dne se náhodou potkají v Coolně, když tam Gábina zavítá s Veronikou. Jirka si k nim neochotně přisedne a rovnou se Veronice omluví za to, že si ji policie nejspíš předvolá kvůli incidentu s Tomáškem, jehož byla svědkem. Veronika po chvíli odejde, aby jim v Coolně dopřála alespoň malou iluzi soukromí. Jirka řekne, že podal výpověď, ale šéf mu ji odmítl přijmout díky Karlině iniciativě. Podle něj se tím jen oddaluje nevyhnutelné a výsledek bude stejný, akorát více potupný. Gábina mu připomene, že ji nenechal utéct, když ho odháněla a držela se stranou, protože měla pocit, že ho svou nemocí a starostmi příliš zatěžuje. Teď zase ona nenechá utéct jeho.

S Jirkou to nevypadá dobře. Opravdu přijde o práci?
S Jirkou to nevypadá dobře. Opravdu přijde o práci? | Zdroj: TV Nova

Miloš z Dity vymámí úvěr, pak ji urazí

Vítek a Miloš se sejdou v hospodě kvůli jedné reklamaci. Miloš tam zároveň čeká na Evu, poněvadž se chystají na společný nákup. Vítek se raději na nic dalšího neptá – jen potřebuje, aby mu Miloš poslal peníze. Ten ho ujistí, že určitě přijdou. Nezbude mu ale než jim vyrazit naproti. Zamíří do krámku, kde má schůzku s Ditou. Začnou se domlouvat na úvěru.

Miloš nechce, aby Eva zjistila, že si bere úvěr, proto potřebuje založit nový účet, o němž by nevěděla a kam by půjčené peníze přišly.

Schůzku znenadání naruší Anička, která se v krámku shání po kvalitním víně pro kolegyni z dětského domova. Nervózní Miloš čeká, až odejde, aby mohli s Ditou v klidu pokračovat bez nežádoucích svědků. Když je vše domluveno, zmíní se, že nechce, aby se všechny citlivé informace zase hned donesly k Vítkovi. Ditu překvapí, že o ní má tak nízké mínění. Diskrétnost je pro ni na prvním místě.

Zdroj článku:
  • Autorský text