Fotokvíz: Zkuste podle fotografií poznat ženy, které se objevily v seriálu Odpadlík

Fotokvíz: Zkuste podle fotografií poznat ženy, které se objevily v seriálu Odpadlík
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Odpadlík, jenž svého času patřil k nejsledovanějším, nebyl jen o tom přitažlivém psanci s motorkou a pohnutým osudem, ale také o krásných ženách. Předveďte nám v našem fotokvízu, jak dobře si je pamatujete.

V roce 1989 se Lorenzo Lamas, představitel hlavního hrdiny Rena Rainese, oženil s herečkou, která si v seriálu Odpadlík zahrála sestru Bobbyho Sixkillera. Ve své autobiografii z roku 2015, Renegade at Heart, uvedl, že se obával, jak by jeho pobyt v San Diegu mohl jejich vztah ohrozit, když by ona zůstala v Burbanku. Tvůrce a scenárista seriálu, Stephen J. Cannell, proto souhlasil s jeho návrhem na obsazení manželky do role Cheyenne, která neustále prahne po Rainesovi.

Pár se (mimo obrazovky) rozvedl roku 1993. Jejich pracovní vztah zkomplikovala přítomnost Lamasovy nové přítelkyně, modelky a herečky, jež se rovněž objevila v několika epizodách seriálu. Poté, co bývalá manželka pronesla veřejně jisté pohrdavé poznámky o jeho současné přítelkyni, Lamas požádal Cannella, aby ji ze seriálu zase „odstranil“. Ten mu vyhověl a Cheyenne zmizela z dohledu diváků.

Jestlipak víte, o jakých konkrétních herečkách je tu vlastně řeč? A které další si v seriálu zahrály, koho ztvárňovaly a jak vůbec tenkrát vypadaly? Zapátrejte v paměti a pusťte se do našeho zábavného fotokvízu na toto téma.

Pokud vás fotokvíz věnovaný americkému akčnímu seriálu Odpadlík zaujal, třeba si rádi vyzkoušíte i další fotokvízy zaměřené na seriály, např. na Pobřežní hlídku nebo Xenu, princeznu bojovnici.

Zdroj článku: