Dnes v Ulici: Magdin spor s Kalinou, Šímův riskantní plán a Žofčiny temné myšlenky

Dnes v Ulici: Magdin spor s Kalinou, Šímův riskantní plán a Žofčiny temné myšlenky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejenže se Magda hádá s Prokopem, teď si také zadělá na nepříjemný spor s kolegou Kalinou kvůli jeho přístupu ke studentům. Gábina synovi zakáže jet na taneční soutěž s rodiči kluka, který ho šikanoval. Šíma si ale poradí po svém. Žofka se svěří Michalovi, že ji přepadají divné myšlenky.

Studenti Kalinu lživě pomluvili. Chce jejich jména

Ačkoli se zdá, že včera večer se Magda a Prokop konečně usmířili, ve skutečnosti se mezi nimi nic nezměnilo. Do dnešního dne tak vkročí s další únavnou hádkou, a ještě větším otazníkem.

Ve škole si Magda zahraje s Kalinou šachy, přičemž se ho začne vyptávat na pokroky jeho studentů. Přizná jí, že přitvrdil, aby žáky přinutil k práci a motivoval je k lepším výkonům. Magda se na hru nesoustředí, protože jí vrtá hlavou, zda nepřitvrdil příliš. Prozradí mu, že některé studenty sama doučuje. Zřejmě jen díky tomu se zlepšili.

Kalina žádá, aby mu nahlásila konkrétní jména těch, kdo si stěžovali a lživě prohlásili, že prý jen rozdává pětky. Magda ale odmítne žáky zradit, takže Kalina vlastně netuší, jaké kroky by měl podniknout dál.

Později se u Magdy doma zastaví Jirka Hložánek kvůli komunitnímu centru. Při odchodu se ve dveřích potká s Landovou.

Gábina odmítne syna pustit na závody s Romanovými rodiči

Gábina nechce Šímu pustit na taneční závody s rodiči kluka, co ho šikanoval. Tím spíše, že Romanův táta se o Šimonovi v médiích vyjadřoval naprosto hrozně. Ostatně ani on nechce, aby Šimon jezdil na taneční soutěž v jejich autě.

Zatímco Radek si stěžuje, jak ho Milena neustále něčím úkoluje a terorizuje, Jirka Herman září štěstím, že se může vrátit do práce. Šéf ho chce zpátky do služby, poněvadž trpí nedostatkem lidí. Jirka jde tu radostnou novinku oslavit s kolegy, což mu Gábina ráda dopřeje. Šimon mezitím falšuje omluvenku, aby mohl vyrazit za Valerií na vlastní pěst.

Žofku přepadají chmurné myšlenky

Michal a Žofka se potkají v bistru. Dívka je očividně nervózní. Strávila totiž den u otce a teď ji čeká návrat za mámou, čehož se upřímně děsí. Ví, že ji matka okamžitě podrobí výslechu a pokusí se ji znovu obrátit proti otci. Žofii se z toho stresu dělá až špatně od žaludku. Dokonce se Michalovi svěří, že ji poslední dobou napadají divné myšlenky. Požádá ho, aby Ivě vyřídil, že by její táta potřeboval namasírovat. Byla by ochotná přijmout ho mezi své zákazníky? Michal slíbí, že se zeptá. Zároveň se s dívkou dohodne na obnovení doučování, jelikož jeho známky se rapidně zhoršují.

Žofku čeká hodně nepříjemné období. Zdroj: TV Nova

Ani Vítkovi se dnes příliš nedaří. Potřebuje peníze, aby mohl zaplatit dělníky a zařídit na stavbě další záležitosti. Klient mu ale zatím nic neposlal, a tak se teď Vítek potýká s nepříjemnou nejistotou.

Zdroj článku:
  • Autorský text