Dnes v Ulici: Evžen označí Julii za manipulátorku a Vítek způsobí firmě pořádný problém

Dnes v Ulici: Evžen označí Julii za manipulátorku a Vítek způsobí firmě pořádný problém
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Papežová si kolem prstu omotává už i bývalou zdravotní sestru Amálku. Kéž by Evženově úsudku věřila alespoň Blanka, ale ta se raději sejde přímo s Papežovou, aby si od ní nechala namluvit kdovíco. Mezitím se Miloš vzdálí ze stavby, přičemž během jeho nepřítomnosti Vítek pokazí vše, co může.

Manipulátorka Julie a hypersenzitivní Kristýna

Blanka a Kristýna se nadále dohadují o užívání antidepresiv. Podle Blanky je dcera potřebuje, aby se dokázala lépe vyrovnat se svými problémy a postavit se zákeřné nemoci, zatímco Kristýna je po přednášce od Julie přesvědčená, že se s panickou atakou musí poprat sama, bez pomoci otupujících léků. Blanka se proto sejde přímo s Papežovou, aby se jí zeptala na názor.

Julie označí Kristýnu za hypersenzitivní. Dívka potřebuje cítit rodinnou podporu a vědět, že v ni rodiče věří. I když se jí máma s tátou od dětství snažili naslouchat a pomáhat, asi jí nikdy nemohli úplně porozumět. Tenhle nepříliš příjemný závěr Julie nasadí Blance do hlavy. Rozčílí to hlavně Evžena, který terapeutku považuje za protřelou manipulátorku. Blanka sice tvrdí, že po soužití s Luďkem by manipulátora odhalila na míle daleko, ale je tomu skutečně tak?

Nerozhodná Kristýna mezitím už poněkolikáté zvažuje všechna pro a proti, pokud jde o antidepresiva. Jarka, mámina sestřička z ordinace, jí poradí, aby celou tu věc nebrala tak fatálně. Když zjistí, že jí léky nepomáhají, prostě je vysadí.

Vítkův další průšvih na stavbě

Eva byla na třech pohovorech, a tak si teď připadá jako prašivá, protože ji nikde nechtějí. Musí doplatit Karibik, což ji pochopitelně štve. Nejradši by Miloše praštila za to, že jí tak dlouho lhal. Kdyby jí rovnou pověděl pravdu, nemusela by předtím tak šíleně utrácet za věci na dovolenou, na kterou stejně nepojede. Usmiřovat se rozhodně nehodlá. Miloš si dnes půjde domů pro nějaké věci. Je přesvědčen, že se tam s manželkou potkají a třeba si promluví, ale Eva je v té době raději u Aničky. Miloš počká, jestli náhodou přece jenom nedorazí. Za chvíli ho to však přestane bavit, a tak zase odejde. Doprošovat se nebude.

Vítek se postaral firmě o další finanční škodu.
Vítek se postará firmě o další finanční škodu. | Zdroj: TV Nova

Kvůli jeho nepřítomnosti na stavbě se stane pořádný malér. Vítek a chlapi chtějí ušetřit čas, a tak v dobré víře zazdí sprchový kout, který se měl ale správně odvézt a vyměnit za jiný. Jak to teď majitelům vysvětlit? Má snad Vítek doufat, že ocení upřímnost? Škoda minimálně za 20 000 Kč nemohla přijít v méně vhodnou dobu.

Zdroj článku:
  • Autorský text