Dnes v Ulici: Evžen zpochybní Juliiny metody a Gábina zase ty Hynkovy

Dnes v Ulici: Evžen zpochybní Juliiny metody a Gábina zase ty Hynkovy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Julie věří, že Kristýna si musí projít celou atakou, aby pochopila, že ji zvládne překonat. Evžen se k tomu nachomýtne a ani trochu se mu to nelíbí. Běsnit bude i Gábina, až se dozví, že Hynek na telefonu sleduje každý Šimonův krok. Chlapec pochopitelně nabude dojmu, že už mu nikdo nedůvěřuje.

Julie u Kristýny schválně vyvolá panickou ataku

Kristýna bere svou poslední panickou ataku jako osobní prohru. Prostě to nezvládla, a tak si teď připadá jako hysterka a hypochondr. Poví o tom všem Julii, detailně spolu rozeberou celý průběh záchvatu. Kristýna se do vyprávění tak ponoří, že z toho dostane další ataku, kterou si podle terapeutky musí projít. Evžen zrovna v tu chvíli dorazí domů a chce dát Kristýně prášek, aby se jí ulevilo. Julie mu v tom zabrání a odežene ho, aby nezasahoval do procesu.

Kristýna má za sebou vrchol ataky. Měla strach, že umře, ale dokázala to překonat. Julie věří, že jde o důležitý krok v jejich společné práci. Teď už totiž dívka ví, že když se situace bude opakovat, zvládne se s ní poprat. Evžen Julii přesto řekne, že o jejích metodách pochybuje. Nelíbí se mu, že se Kristýna musí záměrně týrat. Julii jeho odmítavý postoj nepřekvapuje, probudilo to v něm jeho vlastní traumata, která by prý ale neměl přenášet na Kristýnu.

Gábina zuří, protože Hynek šmíruje Šimona

Šimon oznámí mámě, že nechce, aby ho kontrolovali na každém kroku. Gábina nejdřív netuší, na co naráží, a když jí to chlapec poví, zůstane jen udiveně koukat. Hynek začal na telefonu sledovat synovu polohu, aniž by se s ní o tom poradil. Gábina nesouhlasí s takovým narušováním Šimonova soukromí a chápe, že je otrávený. Pozve si Hynka na kobereček a pohádá se s ním. Podle ní se jedná o normální šmírování. Hynek naopak zastává názor, že v dnešní době nejde o nic neobvyklého a není to vlastně nic proti ničemu. Šimonovi to přece nemůže vadit, pokud bude chodit vždycky jen na místa, na kterých se předem dohodnou. Stačí, aby dodržoval, na čem se domluvili.

Hynkův přístup k výchově šokuje Gábinu i Šimona.
Hynkův přístup k výchově šokuje Gábinu i Šimona. | Zdroj: TV Nova

Jirka Herman se postaví na stranu Gábiny. Myslí si, že Šimon se bude cítit jako podezřelý, a tak začne hledat způsoby, jak sledování obejít. Chytrý je na to dost a s telefonem umí zacházet jako nikdo z nich. Hynek přesto nehodlá ustoupit a zase vycházet Gábině vstříc. Šimon teď bydlí u něj, proto bude respektovat jeho pravidla.

Zdroj článku:
  • Autorský text