Ulice: Bára se trápí, ale chce znát celou pravdu. Ptá se Františka na detaily nevěry. To není nejlepší nápad

Ulice: Bára se trápí, ale chce znát celou pravdu. Ptá se Františka na detaily nevěry. To není nejlepší nápad
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4408. dílu se Bára stěhuje zpět k rodičům. Je moc smutná z toho, co dalšího se o Skyler a Františkovi dozvěděla. Kryštof je stále napjatý a sleduje každou minutu Karlina dne. Přežene to však natolik, že je Vojta znovu svědkem jejich hádky.

Poté, co Bára přišla Františkovi na nevěru, se ještě tu samou noc odhodlá, aby zjistila co nejvíc informací. Pro ni sice velmi bolestivých, ale chtěla se dozvědět celou pravdu. Kdy to mezi ním a Skyler začalo? Kolikrát se to opakovalo? A kdy přesně byl s ní? Není to asi nejlepší nápad ptát se na detaily Františkovy nevěry, ale Bára chce mít jasno. Samozřejmě se nedozví nic příjemného. Franta si se Skyler začal po jejím odjezdu do Izraele a podruhé Báru podvedl, když se vrátili ze společného víkendu na horách.

Ráno se jde František rozloučit. Bára už má sbaleno a chystá se k odchodu. Nebude to příjemné ani pro jednoho z nich. František je schopen říct jen to, že je mu to líto, což Báru vůbec nijak neuklidňuje, ani nepotěší. Po jeho odchodu se akorát ještě víc rozbrečí. 

Skyler dosáhla svého, Bára se s Františkem rozešla
Skyler dosáhla svého, Bára se s Františkem rozešla, Zdroj: TV Nova 

František jde hned ráno do bistra, aby Skyler oznámil, že Bára už o všem ví. Jistě by z toho měla radost, jenže odjela s Justine a Chrisem do Harrachova. Franta se rozčiluje, že znovu nedodržuje dohody, ale to není ten pravý důvod jeho vzteku. I když je smutný z toho, co Báře provedl, tak ale možná má i v koutku duše radost, že se celá věc uzavřela a on teď může se Skyler být.

Povídá si o tom s Aničkou a té se svěří, že se mu vlastně ohromně ulevilo. Eva přijde k Anče na návštěvu, a ta jí hned povídá o nejnovějších událostech. Eva vůbec nevěří Skyler, že to s Františkem myslí vážně. Hned říká, že to věděla. Skyler teď může slavit vítězství. Dělá jí dobře, že si může s Frantou takhle hrát. Snad si teď nerozmyslí, co Františkovi tvrdila, že ho miluje a chce s ním být. Zakázané ovoce totiž chutná nejlépe. 

Kryštofa znovu provázejí podezření, jestli mu Karla náhodou není dál nevěrná. Ve všem vidí nějakou zradu a potřebuje vědět o každém detailu Karlina dne. Nejvíc nesvůj je, když je Karla jinde než doma. Nebo když je doma a neměla tam být. Když se Karla zmíní o jakémkoliv muži, nebo si s nějakým volá, směje se a je na něj do telefonu milá, Kryštof žárlí jako pomatený.

A je úplně jedno, o koho se jedná. Správce domu, kolega z práce ve vyšším věku, který jí dal recept na rodinnou večeři, všichni jsou podezřelí. Jediný, koho snad Kryštof ještě trpí, je Jirka Herman. Na toho však ale také možná později dojde. Nejvíc má teď Kryštof v hledáčku právě správce domu, se kterým se Karla bez jeho vědomí domluvila na opravě protékající toalety.

Karla se doposud držela hodně statečně a každou Kryštofovu podezíravou otázku přešla s úsměvem a snažila se mu všechno jasně vysvětlit. Po věčných komentářích o tom, že se s ním domluvila bez jeho vědomí a po prohlášení, že jen co Kryštof vytáhne paty, Karla si domů přivede cizího chlapa, už to nevydrží a znovu jsou v sobě. A znovu je z pokoje slyší Vojta, kterého jejich nekontrolovatelný křik probudí. Kryštof s Karlou nejsou jediní, koho jejich opakované hádky sžírají. 

Karla je v neustálém hledáčku Kryštofa
Karla je v neustálém hledáčku Kryštofa, Zdroj: TV Nova 
Zdroj článku:
  • Autorský text