Návrat ztracené vášně v Ulici: Mezi Blankou a Luďkem to pekelně jiskří a Luděk má sen na dosah

Návrat ztracené vášně v Ulici: Mezi Blankou a Luďkem to pekelně jiskří a Luděk má sen na dosah
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka přichází domů, kde ji s večeří čeká nejen Luděk, ale i Kristýna a její máma. Dost překvapivé setkání vzhledem k nepříjemným událostem z předchozích rodinných večerů. Luděk však chce všem vyrazit dech a tím nedat Blance možnost couvnout. A tak u nich doma uvítá v 4156. dílu i tchýni, jejíž přítomnost jinak nevyhledává

Do Ulice znovu přijíždí Ingrid, vysněná náhradní snacha Vilmy Nyklové, která ji přivítá s otevřenou náručí. Hned u dveří si jí Vilma postěžuje, že se již dlouho neukázala. Ingrid nenápadně nakousne, že by se to časem mohlo změnit, což jinak bystrá Nyklová vůbec nezaznamená. Chystá Ingrid velkolepý návrat napořád? To se dozvíme v dalším pokračování Ulice. 

Luděk s Blankou strávili nádherný víkend připomínající druhé líbánky, a to se jeli jen tak podívat na možný pozemek ke koupi. Blanka vůbec netuší, že Luďkovy nenápadné zmínky o koupi pozemku a vysněném domě jsou v podstatě již realitou. Luděk lehce naťukává Blanku a líčí ostatním členům rodiny, i těm méně oblíbeným, pozemek v tom nejlepším světle a ukazuje jim obrázky vysněného domu, které Blanka nakreslila. Nenuceně tak všechny vyzývá, aby jim dali požehnání a Blanka tak neměla již na vybranou. Luďkovi se musí nechat, že na to jde opravdu chytře. Aniž by ještě čekal na Blančino konečné rozhodnutí, plácne si s prodávajícím a pozemek koupí. Jestli se neprovalí, že Luděk všechno chystal už dlouho dopředu, splní se mu sen a Blanku navždy dostane pryč od Evžena

 

Anežka prozatím zapomněla na Štefana a křivdu, kterou jí způsobila Svatka a usmyslela si, že se stane rebelkou. Se spolužákem upečou tajnou noční akci, při které chtějí změnit ráz školního pozemku. S dalšími členy nepočítají, i tak jim ale jeden, nechtěný, přibude.

Kdo vlastně převzal bankovní otěže po Havelkovi a stal se novým nadřízeným Vítka Klímy a Dity? Tvář nového šéfa bankovní pobočky je zatím velkou neznámou. I tak se okolo Vítka začínají odehrávat přinejmenším zvláštní věci. Je k zamyšlení, jak rychle se po Havelkovi slehla zem. Takoví, jako jsou on, se přece jen tak lehce nevzdávají a odplata za zraněné ego je pro ně takřka nevyhnutelná. 

 

Zdroj:

  • autorský text