Belmondo a jeho ženy: Jaké krásky ho oslnily?

Belmondo a jeho ženy: Jaké krásky ho oslnily?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jean-Paul Belmondo se těšil velké přízni diváků. Jeho skon je rozesmutnil. Ale takový je život. A ten Belmondův byl naplněný všeho plnou měrou – slávy, úspěchů, životními dramaty a také ženami. Které patřily mezi jeho filmové a životní partnerky?

S takovým nosem milovníkem nebudeš

Během studií se Belmondo setkal s názorem, že kvůli svému vzhledu nebude moci jako herec svírat v náručí žádnou krásku. Prý se na milovníka nehodí. Jak moc se mýlili ti, kteří tento ortel vyřkli. Jean-Paul Belmondo se stal idolem mnoha divaček, jimž učaroval jeho neodolatelný šarm a vzhled rošťáka.

Stejně tak se před filmovou kamerou setkal s řadou známých filmových hvězd, jako jsou Claudie Cardinal, Annie Girardot, Ursulla Andress či Raquel Welch. Ve své době to všechno byly herečky první velikosti, které zanechaly za sebou výraznou filmovou stopu. S některými dokonce pak Belmondo vytvořil pár i ve svém osobním životě.

Dvě svatby, čtyři děti

Na ženy byl Belmondův život poměrně bohatý. Stihl se dvakrát oženit a zplodit čtyři děti. Jeho první manželkou byla Elodie Constantin, vydrželi spolu dvanáct let od roku 1953 do roku 1965. Manželství skončilo rozvodem. Do dalšího manželského chomoutu pak Belmondo příliš nespěchal a udržoval jen partnerské vztahy se svými hereckými kolegyněmi.

S Ursullou Andressovou se seznámil při natáčení filmu Muž z Honkongu. S Laurou Antonelliovou vztah skončil po třech letech kvůli nevyvážené Lauřině povaze. A sedm let žil také s brazilskou herečkou Carlos Sotto Mayor, které pomohl se prosadit u filmu.

Druhé ano

Své ano ale Belmondo opět řekl až v roce 2002 dlouholeté přítelkyni Nathalii Tardivel. I toto manželství ale nakonec skončilo, a to po šesti letech. Nějakou dobu žil s belgickou modelkou Barbarou Gandolfi a na sklonku života se začal objevovat opět po boku Carlos Sotto Mayor.

O ženy neměl Jean-Paul Belmondo nikdy nouzi. A je zřejmé, že si vždy vybíral ty nejkrásnější.

Zdroj článku:
  • Autorský text