Blanka odmítá Luďkovi něžnosti. Proč? Dozvíte se brzy v Ulici

Blanka odmítá Luďkovi něžnosti. Proč? Dozvíte se brzy v Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mezilidské vztahy nejsou černobílé, a proto každý občas pochybuje, zda je skutečně šťastný s tím, kdo právě stojí po jeho boku. Někdo o tom raději nepřemýšlí, protože by chtě nechtě došel k závěru, že šťastný není. Vypadá to, že takový je i Blančin příběh a její momentální rozpoložení v 4148. dílu.

Blanka žije s Luďkem, znovu. I když se říká, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš, často se v tomto páru schyluje k těm samým situacím, které se mezi nimi odehrávaly i v minulosti. Člověk nedokáže zapřít sám sebe a své zlozvyky. A někdy člověk vlastně ani nemá důvod chovat se jinak, než je mu vlastní, ovšem to platí do doby, než mu to ten druhý vyčte. 

Nejen z Blančiny strany vyhasla jiskra touhy. Dominika nadále pokračuje v dopisování si se spolužákem, před čímž ji Karla důrazně varovala. Dominika však stále tvrdí, že má všechno pod kontrolou. Zanedlouho nicméně Karla zjistí na vlastní kůži, že k ní Dominika není až tak upřímná. Karly se to dotkne, ale před Tonym ji podrží. Nebýt Karly, celá tahle avantýra se spolužákem praskne. Co Dominika provede?

 

Evžen s Blankou si dělají takový svůj malý rituál, který se však nelíbí Luďkovi. Pomocí pádných argumentů se bude snažit Blanku od Evžena odlákat, ale Blanka se bude chovat, jako kdyby se nechtěla hnout z místa. Tedy pokud by si mohla dát oběd s Evženem místo s Luďkem, asi by neváhala ani chvilku, takhle se s ním naopak bude muset rozloučit, ale domů se jí nebude chtít ani trochu. Není se čemu divit.

Blanka může očekávat, že její setkání a konverzace s Evženem bude mít dohru. Po tom, co od Luďka s Adamem dostane přednášku na téma, jak by se žena v jejím postavení měla chovat, odmítne Luďkovi jeho náruživost. Co se v Blance najednou zlomí? Že by jí to táhlo zpátky k Evženovi?

Blanka není jediná, která bude zlobit. Anežka se rozhodne vrhnout se v Coolně na spolužačku a nazvat ji ne zrovna milými osloveními a Luboš si pošle malého vnuka Vojtu pro pivo do hospody. To Karla nerozdýchá a Lubošovi vynadá. Ten se v noci sbalí a v pyžamu se vydá domů. 

 

Zdroj:

  • autorský text