Pestrý týden v Ulici: Magdě se ozval Mirek, Anežku přijali na školu a tajemství Adama a Jarky konečně prasklo

Pestrý týden v Ulici: Magdě se ozval Mirek, Anežku přijali na školu a tajemství Adama a Jarky konečně prasklo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tento týden se v Ulici událo tolik věcí! Vojta dojal rodiče svým dopisem pro Ježíška, na Jirku Hermana si počíhal otravný novinář, Ingrid se vrátila z Málkova a snažila se napravit vztah Lumíra a Kateřiny. Také vztah Adama a Jarky čelil nepříjemným překážkám a zřejmě ještě bude…

Vojtův dopis pro Ježíška rodiče zasáhl

Kryštof byl na všechny nepříjemný dokonce i během narozeninové oslavy svého synka. Napjatá atmosféra málem přiměla k hádce také Tonyho a Dominiku. Zatímco Kryštof se odebral rovnou domů, dámy zamířily na panáka a Karla se vrátila až pozdě v noci – opilá a hovorná. Řekla Márovi, že ji moc mrzí, jak to mezi nimi zkazila, a že ho miluje. Od té chvíle se zdál Kryštof klidnější. Oba je navíc zasáhl Vojtův dopis pro Ježíška, v němž si přál, aby se rodiče nehádali a měli se zase rádi.

Mirek přispěl Magdě na sbírku

Prokop zakázal Magdino živé vystoupení ve škole, ale Žofka se Svatkou ho zasypaly argumenty, a tak jej nakonec povolil. Magda oblékla obarvené svatební šaty, překonala trému a předvedla úspěšnou show. Studenti jí tleskali, ale překvapivější bylo, že jí následně přistálo na účtu pět tisíc korun – od Mirka! Opravdu chtěl pomoct ušlechtilé věci, anebo to od něj bylo nějaké ironické gesto?

Anežka byla přijata na prestižní lyceum

Anežka se vrátila ze stáže, kde obdržela stipendium na mezinárodní lyceum v Drážďanech. Ivě se ani trochu nelíbila představa, že by její patnáctiletá dcera odjela studovat do Německa, ale nechtěla jí zničit sen, a tak se tam i s Vítkem vypravila. Anežka byla ze školy nadšená, rodiče ji tedy rovnou přihlásili, aby tam od ledna mohla začít studovat.

Iva není nadšená. Přijde o dceru? Zdroj: TV Nova

Hermana obtěžoval neodbytný novinář

Na Jirku Hermana si počíhal dotěrný redaktor Dalibor Tomášek a napsal o něm článek, v němž ho vinil za celou tu nešťastnou aféru se zbraní. Neodbytný novinář se zmínil, že jde o první díl ze série reportáží, takže bylo jen otázkou času, než to špatně zapůsobí na Šimona. Tomášek měl podrobné informace, které mohl podle Jirky získat jedině od Mastňocha. Ten však popřel, že by Hermana udal.

Gábina si dělá starosti. Jaký dopad budou mít články na Šímu? Zdroj: TV Nova

Ingrid se snažila zachránit Lumírův vztah

Ingrid se vrátila z Málkova a Lumír ji rovnou překvapil informací, že se rozešel s Kateřinou. Vendulu to mrzelo, Vilma si oddechla, ale Ingrid se s tím nehodlala jen tak smířit. Podle ní Lumír a Kateřina patří k sobě a jistě se mají pořád rádi, tak proč se vlastně náhle rozešli? Ingrid si promluvila s každým zvlášť a snažila se je přesvědčit, aby to celé ještě zvážili.

Luděk prozradil Blance, že Adam chodí s Jarkou

Po předčasném návratu z benefice kvůli příšerné migréně se Luděk dozvěděl, že Adam chodí s Blančinou sestřičkou z ordinace. Začal šíleně vyvádět a křičel na Jarku, že s jeho synem prostě chodit nebude. Adam se ji snažil hájit, ale pak raději oba odešli, protože dohadovat se s Luďkem nemělo smysl. O tom se přesvědčila i Vanda, která se kupodivu postavila na stranu Adama a Jarky. Luděk měl potřebu všechno okamžitě nahlásit Blance. Ta byla jeho slovy pochopitelně zaskočená. Mrzelo ji, že jí Jarka neřekla pravdu sama a mnohem dřív. Ztratila k ní důvěru.

Zdroj článku:
  • Autorský text