Strach o Táňu je větší a větší – vrátí se vůbec zpět? Co nám přinese čtvrteční Ordinace v růžové zahradě

Strach o Táňu je větší a větší – vrátí se vůbec zpět? Co nám přinese čtvrteční Ordinace v růžové zahradě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každý čtvrteční večer patří našemu oblíbenému seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Na co se můžeme těšit v díle 1020? Pojďme se společně podívat na všechny novinky.

Táňa trpí v bolestech

Asi největší problém, který doktor Mára musí řešit. Jeho těhotnou Táňu unesli, vypadla z okna a teď trpí v bolestech. Nejspíš má zlomená žebra, možná vnitřní zranění, ale teď to nejdůležitější – jak je na tom miminko? Zvládnou to?

Primář Mára neví, jak nemocného Foldýna vyléčit. Společně s Hanákem, kterému musel říct pravdu o Táni, konečně přijdou na to, že už před operací v sobě měl nějakého parazita. Jenomže dealer Foldýn ho nechce nechat převézt do specializované nemocnice. Podaří se mu to nebo už svou milou neuvidí?

Jako by toho nebylo málo, Tien prozradí, že je Táňa těhotná, nemocnice spekuluje o tom, jestli nešla náhodou nešla na potrat. Myslí si, že si celou záležitost se stáží vymysleli. Nikdo ale netuší, že situace je úplně jiná než si každý představuje.

Konec na záchrance?

Zita má Marka plné zuby po tom, co zjistí, že v pracovní době v záchrance převážel piva do baru U Čerta. Když spatří narvaný vůz pivem a dalšími věcmi do baru, vyhodí ho na hodinu. Jenomže Marek se nevzdává. Koupí obrovskou kytici a snaží se získat své místo zpátky. Podaří se mu to nebo ho Zita i s kyticí vyhodí?

Milostný trojúhelník nekončí

Tak kdo si nakonec získá Bibino srdce? Zamilovanému Patrikovi to stále nevychází, pořád mu někdo pod nohy hází klacky, osud mu nepřeje. Jejich kamarádi je pozvou na chatu, kde nakonec zůstanou sami a sblíží se. Příjemné chvilky jim překazí Dan, když pro Bibi přijede.

Věřím, že si už každý fanoušek u televize přeje, aby tahle milostná taškařice skončila. Kdo z ní vyjde jako vítěz? Komu byste přáli, aby nakonec s Bibi zůstal?

To vše a mnohem více sledujte v prvním květnovém díle!

 

Zdroj: https://tv.seznam.cz/program/22687279