Napětí mezi hvězdami Ulice vyvrcholilo v divokou hádku

Napětí mezi hvězdami Ulice vyvrcholilo v divokou hádku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hádka mezi těmito dvěma kolegy se úplně vymkla kontrole. Magda Prokopovi hlasitě na chodbě jejich domu, kde společně bydlí, vyčiní, jak ohavně se chová k Ireně a úmyslně jí lže, aby se jí zbavil. A to je jen začátek.

Magda mu vyčte, že to hraje na všechny strany. Na všechny je přemilý a každému se snaží zalíbit, aniž by tušil, co to s lidmi kolem něj dělá. Studentka Petra kvůli němu odešla ze školního ekologického výboru, ředitelka Landová je z něj celá poblázněná, v Coolně si dává dostaveníčka se studentkami. V Magdiných očích má tu nejhorší pověst. 

Prokop ale vše nenechá jen na sobě a Magdě výtky vrací. Vmete jí do obličeje, že má potřebu všechno a všechny kontrolovat, a že on bude raději na lidi milý, než aby na ně z ničeho nic křičel. Prokop Magdu vyzve, jestli by si do něj třeba ještě nechtěla bouchnout, ta se toho chytne a vzájemná strkanice je na světě. Ta nakonec končí milostnou scénu u Prokopa v bytě, což by nikdo z diváků ani ve snu nečekal. 

Magda s Prokopem si spolu hrají jako kočka s myší. Otázkou ale zůstává, kdo je z nich ta kočka a kdo myš. Pro ni je profesor Junek lovcem bez zábran. Nemusí se vlastně skoro vůbec snažit a mladé dívky i zralé ženy mu padají k nohám. Okolo Magdy ale chodí po špičkách a celkově kolem sebe navzájem už od začátku krouží. Není právě tohle to, co tuto mladou dámu neskutečně štve? Prokopův nedostatečný zájem o její osobu? 

Ať tak či onak, po posledním setkání se sblížili více, než si oba přáli a dokázali si představit. Ledy to mezi nimi ale očividně neprolomilo. Zdá se, že Magda bude chtít na celou věc zapomenout. Prokopa její odtažitost překvapí a urazí. Postelovou scénkou tedy nic nevyřešili. 

Jako herečtí kolegové si ale Ondřej Studénka a Veronika Čermák Macková rozumějí velice dobře. Veronika Ondřejovi pomáhala v jeho obtížných začátcích v Ulici. Jinak je tento herec z Moravy šťastný a zodpovědný otec od rodiny a údajné lovecké pudy si nechává jen pro seriál. „Mám na Moravě kromě krásné rodiny i krásný dům a na něj dvě krásné hypotéky, takže stěhování zatím není na pořadu dne.“