Ordinace v růžové zahradě (1022): Úlet na jednu noc nebo opravdová láska?

Ordinace v růžové zahradě (1022): Úlet na jednu noc nebo opravdová láska?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Najdou k sobě Radka s Vojtou cestu? Jak dopadne velké napětí mezi Patrikem a Danem? Jak na všechno bude reagovat Bibi? A co Mára s Foldýnem? Dohodnou se konečně? Vrátí se Táňa v pořádku domů? Hodně otázek, na které diváci očekávají odpovědi. ¨Jakou otázku nám zodpoví následující díl?

Dlouhé přehlížení

Velice dobří kamarádi, kteří spolu prožili spoustu pěkného, ale v lásce jim není přáno. Nějakou dobu kvůli Táně předstírali, že spolu chodí. Jenomže Radka to vzala vážněji, než bylo původně v plánu. Na scéně se objevuje fotbalista Rosič, který se do Radky zamiluje. Ona do něj taky. Konečně je šťastná. Výpomoc v baru U Čerta ale dopadne úplně jinak. Radka a Vojta spolu skončí v posteli, vysvětlí si, že to nebyl úlet na jednu noc, ale jejich city jsou velké.

Z ničeho nic se ale Rosič vrátí z Ameriky. Byt je plný květin, pozve Radku do baru, objedná romantickou hudbu a hřeb večera je žádost o ruku. Pro koho se Radka nakonec rozhodne? Odletí s Rosičem do Ameriky do krásného domu na pláži nebo dá přednost Vojtovi?

Rozepře na dětském oddělení

Vyjde konečně pravda o Patrikovi a Danovi najevo? Do nemocnice dorazí kluk s HIV, Dan se toho zalekne a přenechá ho Patrikovi, aniž by mu podal nějaké informace. Bibi Patrika během ošetřování pořeže skalpelem. Ten musí ihned začít s léčbou. Dopadne vše dobře nebo se může rozloučit s medicínou? Postupně na Dana vše padá, vyplují všechny lži na povrch?

Smrt důležité osoby

Kdo by to tak mohl být? Postřelený Foldýn na následky svých zdravotních problémů zemře, i přes resuscitaci bohužel podlehne zástavě. Jak se teď bude vyvíjet situace ohledně Táni? Bývalá primářova manželka Darina všemu postupně přichází na kloub, zalarmuje policii, která po Táni vyhlásí pátrání. Dokážou ji najít nebo už ji v Ordinaci neuvidíme?

Zdroj: